İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

13 Haziran 2012 Çarşamba

Biraz Aksesuar & Biraz Kitap

Herkese merhaba,

Yaz geldi, yaz geldi, yaşasınnnnn!!

Klasik yaz geldi açılışımı yaptıktan sonra-evet bir süre daha yapabilirim bunu çünkü ben bir yaz insanıyım :)-minik bir alışveriş postuyla karşınıdayım.

Bu sefer aldıklarım kozmetik değil. Kitap ve aksesuar. Bir de dolaylı site tanıtımı.

Sevgili arkadaşım, betwin us güzellerinden Gizem'de görüp beğendiğim-ki kendisinin harika bir tarzı var :)- bilekliğim karşınızda. Duymayan kaldı mı bilmiyorum ama Mango indirime girdi. Benim hiçbir bileklik olmayan bileklerime olan birşey bulduğumda kaçırmıyorum. Bugün beraber yaptığımız mini alışveriş turunda aldım bunu. Fiyatı 13 tl.



İkinci resimde görüldüğü gibi küçük düğmemsi bir kilidi var. Lidyana.com dan aldığım bilekliğimin yanına taktım. Sevdim ikisini yanyana :)

Diğer alışverişim kitap kurtları için. Bilmem biliyor musunuz ama yeni bir site açıldı.Evekitap.com. Çok çeşitli fırsatlar bulabilirsiniz sitede. Kitap okumayı seviyorsanız mutlaka göz atın derim. 50 tl üzeri kargo bedava. Dün öğlen verdiğim sipariş bu sabah elimdeydi. Çok memnun kaldım. Kesinlikle bir daha alışveriş yapacağım.



Sevgiler :))

Kapanış : Yaz geldi, günler uzadı, karpuzlar tatlandı yaşasınnnn!!!

6 yorum:

  1. hepsi çok güzel canım, evekitap sitesinede mutlaka bakmalıyım,kitapyurduna üye olmuştum ama hiç sevmedim orayı D&R dışında biryerden almıyorum kitaplarımı. iyi oldu bahsettiğin..

    YanıtlaSil
  2. özgecim teşekkür ederim. evekitap güzel bir site oldukça hızlı.kitapyurdunu ben de sevmedim ve hep d&r dan alırdım kitapları online alacaksam. umarım bu sitedebn memnun kalırsın:)

    YanıtlaSil
  3. Benim güzel arkadaşım aksesuarların çok güzeller :)) güle güle tak takıştır hepsinide..

    Bir kitap kurdu olarak bu postunda kitapları gördüğüme çooook sevindim :)) Khaled Hosseını- Bin Muhteşem Güneş - süper bir kitap.. Aynı Şekilde Ahmet Ümit ve İskender Pala'nın kitaplarınıda görüyorum orada :) harika seçimler doğrusu..

    YanıtlaSil
  4. Suskunların dili oldukça ağır yıllar önce almıştım yarısında bırakmıştım.Bir ara tekrar başlamayı planlıyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Tatlım o harikalık sana ait biliyorsun değil mi? :)güle güle kullan güzel arkadaşım benim, ben de vav'dan alacağım (kimden gördüm acaba :p) kitap olarak da Ahmet Ümit'i konuşalım ben de merak ediyorum o kitabı çok :)

    YanıtlaSil
  6. Desire tatlım çok teşekkür ederim:) seçimlerimi beğenmene çok sevindim :)

    adacım suskunlara yeni başladım ben de dediğin gibi biraz ağır bir dili var ama okudukça içine alıyor insanı:)

    gizemim sen de al sonra toplu fotoğraflayıp bloga koyacağım:) Ahmet Ümit'i bir kaloni gününde konuşalım detaylı ;)

    YanıtlaSil