İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

1 Şubat 2012 Çarşamba

Clarins Eye Revive Beauty Flash

Herkese merhaba,
muhtemelen yarın yazamayacağım o yüzden bugün iki post olsun :))

Clarins Eye Revive Beauty Flash Lilakutudan çıkmıştı.3ml. Göz kremlerinin genelde 15 ml olduğunu düşünürsek deneyip yorumlamak için oldukça iyi bir miktar.

Bu krem göz çevresini aydınlatıp, sıkılaştırıp,tazelemeyi vaad ediyor. Özellikle göz çevresindeki şişlikler için öneriliyor. İnce çizgilerin bakımını yapıyor diyor.

İçeriği :

Water (Aqua), Octyldodecanol, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Glycerin, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, PEG-8, Phenoxyethanol ,Silica, Triticum Vulgare (Wheat) Protein, Titanium Dioxide, Sodium Hydroxide, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Ethylparaben, Methylparaben, Terasodium EDTA, Caprylyl Glycol, Laureth 7, Camellia Sinesis Leaf Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Sodium Polyacrylate, Mannitol, Hydrolyzed Wheat Protein, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Carum Petroselinum (Parsley) Extract, Sucrose, Nymphaea Alba Flower Extract, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, Yeast Extract (FAEX), Panax Ginseng Root Extract, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Tilia Cordata Wood Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Calcium Pantothenate, Biotin, Geraniol, Citronellol.




İçinde çeşitli bitki ekstreleri var görüleceği üzere ve sakınanlar için paraben içeriyor. Tüp şeklinde olması ayrıca güzel.

Kremi yaklaşık 3 hafta kullandım. (sadece gündüz) Bu 3 haftalık süre sonunda gördüğüm cildi güzel nemlendiriyor. Makyaj altına uygulanabiliyor. Çabuk emiliyor. Morluklara bir etkisi var diyemem çünkü ciddi morluk sorunu çeken biri değilim. İnce çizgilerim de çok çok az. Onlara bir etkisi olmadı. Şişliklere az da olsa etkili. Sephora'nın sitesinde göz çevresine dinlenmiş bir etki verir diyor. Evet böyle bir etki gördüm diyebilirim -tabi ki mucize yaratmıyor :))-en azından sabah uykudan şişmiş gözlerimi makyaj öncesi düzgün bir hale getirdi. Karşılaştırmak gerekirse burada bahsettiğim diğer bir clarins göz reminden oldukça iyi. Nemlendirme açısından da la roche posay hydraphase göz kreminden iyi diyebilirim.

Clarins göz kremlerinin en güzel yanı 20 ml olması. Fiyatı Sevil'de 87.40 TL.

Bir daha alır mıyım? Eserse alabilirim:)

Sevgiler :))





1 yorum:

  1. Ben de merak ettim bu ürünü ÖZge de memnun kalmıştı. Sensibio'm bitsin alabilirim. :)

    YanıtlaSil