İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

16 Nisan 2012 Pazartesi

nisan ayı lila kutusu ve bir "dünya küçüktür" hikayesi :)

Herkese merhaba,
Geçen haftadan beri bu dünya küçüktür hikayesini yazacağım ama o benden önce davrandı :) BeTwin Us blogunun sahibelerinden biriyle yollarımız aynı işyerinde kesişti. Ya tanıyorum ama nereden derken konu bloglara geldi ve o dakikadan itibaren paylaşacak çok şeyimiz olduğunu anladık. Gizem resimlerde göründüğünden çok daha güzel ve inanılmaz cana yakın birisi. İyi ki karşılaştık :) Keşke takip ettiğim diğer bloggerla da tanışabilsem :)

Bir diğer konu lilakutu'nun nisan ayı kutusu.. Lilakutu üyeliğimi dondurdum bir daha ki ay almayacağım. Aslında geçen ay dondurmuştum ama ücretini ay başında çektikleri için bu ayın kutusunu da almış oldum.

Resimlerle anlatırsak ;


Kutu daha kargo poşetinden çıkarmadan geçen aya göre oldukça ağırdı. Bu kadar kalabalık olacağını hissetiriyordu.

İçindekiler açıklamalarından da belli oluyor...


20 ml Bioderma Sensibio H20-Bu benim işime geldi. Çünkü hep kullandığım bir ürün ve bu tip minikler seyahatlerde çok işe yarıyor.
20 ml-Rare Blossom Normal saçlar için nemlendirici şampuan
10 g Neostrata Daytime Protection Cream Spf 15
10 ml Kitoko Oil Treatment-Saç için Argan ve Karite yağı
Inglot oje #974-Chanel 505 çıktığından beri moda olan sürlü kahve renklerden bir ton. Tam boy.
Bir de resimlemeyi unuttuğum-kutunun dibinde kalmış görmemişim- 2 ml Neostrata Facial Cleanser var. (Poşet sample)


#110 Ardell Kirpik. Buna da sevindim. Bu markayı denemek istiyorum çünkü.Yakında kullanacağım. İçinde yapıştırıcısı var.

İki poşet Activin T metabolizma hızlandırıcı çay. Biri sıcak Biri soğuk içmek için. 1 bardak suya karıştırılarak kullanılıyormuş. Bu tarz ürünlere çok sıcak bakmıyorum ama yine de dursun.


Decleor Aroma Sun Güneş Serisi-Güneş öncesi serum, güneş kremi-spf 30-ve güneş sonrası balmdan oluşan bir set. Geçen ay Hydra Floral serisinin serumunu göndermişlerdi. Bu markayı beğendim ve bu ürünleri de deneyeceğim.

Bir de böyle bir not koymuşlar. Geçen aylarda ürünlerin tarihi geçmiş diye çok kişi söyledi. Ben de mail atmıştım. Üretim tarihi olduğunu söylemişlerdi. Bu ay baştan önlem alınmış :)

Genel olarak bakarsak aslında zengin bir kutu olmuş geçen aya göre. İşe yarayacak ürünler fazla. Açıkçası devam etsem mi lila kutu üyeliğine diye düşündürmedi değil bu kutu. Bakalım..

Sevgiler :))

9 yorum:

  1. bu ay cidden güzelmiş ya :) güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan tesadüfe de çok şaşırdım gerçekten :)
    http://alisverisvedigerleri.blogspot.com/
    yakında sizden kazandığım çekilişle ilgili bir yazı hazırlıycam beklerimmm :)

    YanıtlaSil
  3. gerçekten dolu dolu bir kutu olmuş bu ay. güle güle kullan.
    nailpolishism.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. geçen aya göre oldukça güzelmiş:) güle güle kullan canım^^

    YanıtlaSil
  5. Kitako Oil Treatment'ı merak ettim. Maalesef benim kutumdan çıkmamış. Kullandıktan sonra yorumlarını da paylaşır mısın?

    YanıtlaSil
  6. between us tavsiyesi ile takipdeyim ...sevgiler

    YanıtlaSil
  7. ben de bu ayki lilakutuyu çok beğendim ama bana daha az şey göndermişler neostrata ve kirpik yok mesela bir de üretim tarihi ile ilgili not:) arada üyelikten çıkmak mı lazım acaba:)

    YanıtlaSil
  8. decleor çok merak ettiğim bir markaydı,keşke benim kutumdan da çıksaydı,benim kutum seninkinin yanında zayıf kalıyor,neostratalr var sadece cilt bakımı için ve de antiage olduğu için kullanamayacağım,zaten temizleyicisi de 2ml,tek kullanımlık gibi bişey.güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  9. dofacım teşekkür ederim :)

    parisien teşekkür ederim:) blogunu takipteyim umarım hediyeleri beğenmişsindir:)

    polisihist, outlet makeup teşekkür ederim :)

    mor rimel tabiki yorumlarım:)

    chfashiontrend çok sevindim:) sevgiler:)

    Yeldacım bence arada çıkmak lazım:) ürün sayısı herkes için eşit olmalı küçük farklılıklar gösterse de böyle 2 eksik hoş olmamış.

    merqurecüm teşekkür ederim sen de güle güle kullan :) decleor güzel bir marka evet fakat kutular arasında böyle bir eşitsizlik olmamalı. bunu belirtmek lazım.

    Sevgiler:)

    YanıtlaSil