İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

18 Nisan 2012 Çarşamba

Ultra nemlendirici La Roche Posay Toleriane Ultra

Herkese merhaba :)

Bir süredir elimde oyuncak ettiğim kuru gördüğüm bütün noktalara sürdüğüm-arabın yağı bol bulması gibi bir durum :)-sevgili nemlendiricim la roche posay toleriane ultra ile bugün karşınızdayım.

La roche posay toleriane ultra ismiyle münhasır olarak ultra hassa ciltler için yapılmış bir nemlendirici. Daha önce yine bu serisinin toleriane fluidini denemiş ve çok memnun kalmıştım.

Toleriane Ultranın içerisinde paraben ve diğer koruyucular,alkol,parfüm ve lanolin yok. Squalane, shea yağı, gliserin gibi cildi etkin nemlendiren maddeler mevcut. Hafif denilebilecek bir yapısı var. Mesela Toleriane Fluid kadar hafif değil ama yine de hafif diyebilirim. Bepanthene krem kıvamında diyebilirim. Çabuk emiliyor ve etkili nemlendirme sağlıyor.

Ben bu nemlendiriciyi akşamları kullanıyorum.  Sabah uyandığımda cildim oldukça iyi nemlenmiş ve dinlenmiş oluyor. Hatta göz çevreme de kullanıyorum. Bir sorun görmedim. Ne kızarma, ne sulanma, ne kaşıntı, ne milia. Benzer kullanımı makeupalleyde de okudum. Benim cildim karma-kuru. Buna rağmen gündüz kullanımda parlama yapabilir. Fakat kuru ciltliyseniz ve makyaj ne olursa olsun cildinizle bütünleşmiyorsa bence deneyebilirsiniz. Naçizane olarak yağlı ciltlere bir miktar ağır geleceğini düşünüyorum.





Ürünün inanılmaz güzel bir ambalajı var. Tüpün içerisinde bir poşet gibi düşünün. Kesinlikle havayla temas etmiyor. Pompalı şişede. Kapağı da ayrıca kilitlenebiliyor. Kapağındaki kilidin fotosu da aşağıda. Anti-aging ürünlerini kavanozda satanlara örnek olsun bu ambalaj.

Kıvamı dağılan, ince bir yapıda değil. 


İçerik 

Bu da kapak kilidi.

Be bu nemlendiriciyi çok sevdim. La Roche ürünlerini genelde beğeniyorum zaten. Tekrar alacağım. Fiyatı 50 tl civarında ve 40 ml.

Sevgiler :))

4 yorum:

  1. Ambalaj konusunda kesinlikle katılıyorum, keşke tüm kremler böyle olsa değil mi :( Ben de geçen haftadan beri kullanıyorum kuru olan bölgelerde, güzel nemlendiriyor, göz çevresinde denemedim bir deneyeyim ;)

    YanıtlaSil
  2. sarılıp yatasım var bu kreme :P öyle bir sevgi besliyorum. :))

    YanıtlaSil
  3. Senin bitenler fotosunda mavili bir la roche daha vardı, o neydi cnm ve bununla kıyaslar mısın..güle güle kullan bu arada=)

    YanıtlaSil
  4. onorr kesinlikle katılıyorum keşke diğer kremlerde böyle olsa özellikle serumlar, bol vitamin içerenler..göz çevresinde denemeni tavsiye ederim gerçekten.

    dofacım aynen :))

    elaselcim o biten hydraphasedi. Hangisini daha çok beğendin dersen bunu daha çok beğendim. çok daha etkili bence. içerik olarak da daha hafif.teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil