İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

4 Nisan 2012 Çarşamba

Vanilya Club Nisan Kutusu

Herkese merhaba
Bu ayın vanilya club kutusu elime ulaştı. Daha önceki postlarımdan birinde vanilya club üyeliğimi dondurduğumu söylemiştim. Bu ay lüks bir kutu olacağını ve high-end markalara yer vereceklerini söyledikleri için denemek istedim.

Gelenlere kısa bir göz gezdirirsek..
Chantecaille ağırlıklı bir kutu olmuş diyebiliriz. Markanın 7gr lık yüz temizleme jeli ve nemlendiricisi ile bir tam boy ruju var kutunun içerisinde. Ruj sheer yapıda. Meteor rengi.

Aynı zamanda çok sevdiğim Nuxe'un 15 ml lik vücut scrub ı ve Roberto Cavalli parfüm sample ı var içerisinde


Ruj oldukça kahveye bakan bir bordo. Hatta önce baya bir kahve geldi gözüme ama alıştım. Kış sezonu için daha uygun bir renk. Fakat oldukça nemlendirici bir ruj. 

Bu da küçük bir swatch :)


Bu ay güzel bir kutu olmuş. Özellikle diğer aylara göre kıyaslarsak oldukça farklı. Önümüzdeki ay alsam mı almasam mı vanilya club kutusu acaba?

Sevgiler :))


3 yorum:

  1. Ben bu ayın kutusunu hiç beğenmeyenlerdenim. Beğenmene sevindim. Birkaç ufak tefek farklılıklar dışında kutu içeriğimiz benzer. Bende kutuyu alır almaz döktüm içimi.

    http://vin--rouge.blogspot.com/2012/04/vanilya-club-nisan-kutusunda-neler-mi.html

    YanıtlaSil
  2. Canım güle güle kullan, roberto cavalli parfümü daha dün bizim forumda okuyup merak etmiştim iyi denk geldi=)) deneyince yazar mısın..jeli ve nemlendiriciyi de merak ettim=)

    YanıtlaSil
  3. Ruj yanaklarda krem allik olarakda belki güzel durur, bir denemelisin ; )

    YanıtlaSil