İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

17 Şubat 2012 Cuma

Chanel #65 Espiégle

Herkese merhaba,

Nispeten güneşli bir günde fotoğrafladığım Chanel Espiegle allık hakında yazacağım bugün :) Chanel Joues Contraste serisine ait olan Espiégle geçen sene bahar koleksiyonunda çıktı. Şeftalimsi-turuncu tonlarda, mini mini minicik altın ışıltılara sahip bir allık kesinlikle bir glitter  ya da bir Nars Orgasm ışıltısında değil. Cilde glowy bir görüntü veriyor o kadar.  Ben aldığımda bir müddet kullanmaya kıyamadım. Kabında aynı yumurta sarısı gibi duruyordu :D

Ben çoğunlukla bu tonlarda allık kullanıyorum çünkü bana pembeler yakışmaz. Hep istemişimdir bir bebek pembesi allık da bana yakışsın. (Mesela gidip gelip denediğim ama bir türlü olduramadığım MAC Pink Swoon :))

Bu allık ton olarak MAC Melba ya benziyor. Melba biraz daha koyu ve mat. Chanel allıkların yapısı hakkında söylenecek pek birşey yok. Yumuşacık. Kadife gibi. Çok hafif bir gül kokusu var ki ben çok seviyorum. İçinden minicik bir fırça çıkıyor-klasik-ama ben onu derhal yok ettim. Şu Chanel, Dior gibi markalar ne zaman allıkların ya da farların içine sünger tip aplikatörlerden ya da bit kadar fırçalardan koymaktan vazgeçecekler acaba?

Ciltte kalıcılığı iyi fakat aşırı pigmentli bir allık değil. Bir Nars değil misal :) Bu durumun iyi tarafı allığı fazla kaçırdım derdiniz olmuyor. Ürün 4 gr. Karşılaştırmak gerekirse Nars allıklar 4.5 gr, Mac 3.2 gr, TheBalm 8gr Benefit ise 12 gr.

Benim tenime oldukça sağlıklı canlı taze bir görüntü veriyor. Özellikle yazın kullanmayı çok seviyorum.Bir daha alır mıyım? Tabi ki.










Farklı ışıklarda ve farklı açılarda çekmeye çalıştım. Swatchlar iki kat,son 3 foto ışık altında, diğerleri gün ışığında :)

Sevgiler
:))

11 yorum:

  1. rengi çok güzeel :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzelmiş bu ♥ hiç allığım yok denebilir :D
    1 tane sürekli kullanabileceğim bir şey almak istiyorum buna da bir bakmalıyım :)

    YanıtlaSil
  3. dofacım tavsiye ederim gerçekten :) daha uygun bir alternatif olarak mac melba da çok güzel :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir renk güle güle kullan canım.alınacaklar listemde var bu allık ama fırsat olmadı hep araya birşeyler girdi :/

    YanıtlaSil
  5. ya bu çok mükemmel. alcam biara :(

    YanıtlaSil
  6. Bu ve orchid rose rengi favorim ama hala almadım=) güle güle kullan cnm

    YanıtlaSil
  7. sağol tatlım:) ben de reflexi istiyorum ama almadım daha :)

    YanıtlaSil
  8. Bayıldım bu allığa gerçekten rengi harikaymış..Bende bu ara chanel horizon allığa bayıldım ona bakarken bunuda düşünebilirim sanırım:)
    http://cosmo-trend.net/

    YanıtlaSil
  9. pınarcım tavsiye ederim :) cosmotrend düşünülmeyecek gibi değil kesinlikle bakmanı öneririm :)

    YanıtlaSil