İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

22 Nisan 2012 Pazar

Bourjois Volumizer Maskara

Herkese mutlu pazarlar :)

Bugün yakında bir bitenler postunda karşılaşacağınız Bourjois Volumizer maskara hakkında yazmak istedim. Bu rimeli alalı çok oldu. Kendisi ilk açtığım günden bu zamana kadar beni hergün sinire soktu. Delirtti. Hayatımda daha kötü bir rimel kullandığımı hatırlamıyorum.

Rimelden beklentiler kişiden kişiye çok fazla değişkenlik gösteriyor. Birimizin çok beğendiği diğerimizin hiç hoşlanmadığı olabiliyor. Burada bahsettiğim ve bu zamana kadar kullandığım en iyi rimel-ya da en iyilerinden biri diyelim :)- Mac Haute&Naughty Lash den sonra bu iki aşamalı rimellerden birini daha denemek istedim. Bir de youtube gurularında pixi2woo da bu kadar övgüyle bahsedince hadi dedim. Denemez olaydım. Git alsana beğendiğini.


Bilmeyenler için bu tarz rimellerde tek fırça ve iki filtreleme sisteme bulunuyor. Step 1 de üzerinde çok az rimel olan hatta neredeyse kuru bir fırça çıkıyor. Bununla kirpikleriniz tek tek ayrılıyor. Bir parça da dolgunluk verip ikinci aşamaya hazırlıyorsunuz. Tabi isterseniz bu aşamada iki üç kat sürüp hiç 2. aşamaya geçmeden de kullanabilirsiniz. Step 2 de ise üzerine bolca ürün almasına sebep olan bir filtreden geçiyor fırça. Böylelikle ekstra hacim vermeyi vaad ediyor.

İki aşamanın fırçalarına bakarsak ;

Bu Step 1 de olan hali. Hafif ovalimsi, orta uzunlukta kıllara sahip bir fırça. Üzerinde çok çok az ürün var.




Bu da Step 2. Görüldüğü gibi üzerinde bolca rimel var. Fırça aralarına dolmuş.



Bu iki foto da aşamaların açıklamaları.


Benim yorumlarıma gelirsek... Bir kere benim aldığım rimel aşırı derecede cıvıktı. Suluydu. Tamam bütün rimeller ilk etapta bu şekilde olur zamanla daha kıvama gelir biliyorum fakat bunun kıvama gelmesi de acayipti. Uzuuun bir cıvıklık döneminden sonra biraz daha az cıvık oldu o kadar. İlk aşamada-Step 1-sorun yok evet ama rimel de yok gözümde. İkinciyi-step2-sürmeye kalktığımda da hacimli (!) 3 adet kirpiğim oldu. İyi bir sonuç elde etmek için sabahın köründe fazlalığı-ki epey fazla bir fazlalaıktan bahsediyorum-kenarına iyice sıyırmak, dikkatlice sürmek, oluşan topaklanmayı açmak için uğraşmak gerekiyor. Minimum 10 dakika uğraşırsanız istediğiniz sonuca biraz benzeyen kirpikler elde edebilirsiniz. Tabi bir de her seferinde göz kapağınıza bulaşan rimeli silmeniz gerekebilir. Far sürdüyseniz bu bozulacaktır. E tabi bozulanı da düzeltmek lazım. Nereden baksanız bir 10 dakika daha sürer. Neyse uzun lafı kısası 41 tl mi harcayacak çok daha iyi rimeller var.

Sevgiler :))


2 yorum:

  1. bourjois maskaraların bir kısmı çok başarılı bir kısmı aşırı kötü, birkaç önce uzmanı çok övmüştü iyiki almamışım diyorum ozaman:((

    YanıtlaSil
  2. özgecim iyiki almamışsın diyorum ben de çünkü gerçekten çok daha iyi rimeller var piyasada. haute&naughty gibi:)

    YanıtlaSil