İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

8 Nisan 2012 Pazar

MAC Coffee Göz Kalemi

Herkese merhaba,
günlerdir koşturmaktan ancak vakit bulabildim. Normalde bu kadar ara vermemeye çalışıyorum :(

Bugünün konusu, mart favorilerimde de bahsettiğim Coffee göz kalemi. Mac'in en çok sevilen göz kalemlerinden biri budur diye tahmin ediyorum. Aldığım günden beri de hemen hemen hergün kullanıyorum.

Alışılmış siyaha karşı günlük kullanımda çoğunlukla kahve göz kalemlerini tercih ediyorum. Coffee oldukça yoğun acı bir kahve.Siyah değil ama siyah kadar belirgin.Oldukça yoğun renk veren yumuşacık bir kalem. Göz içinde performansı hiç fena değil. Benim yağlı göz kapaklarımda bazla bir göz kalemine göre oldukça kalıcı. Günlük kullanımda üst kirpik dibime sürüp dağıtıyorum. Farın üzerinde ya da tek başına gayet hoş oluyor böyle.

Diğer bir sevdiğim ve kullandığım Mac Teddy ise bence bir tık daha açık bir kahve-bronz ve yine bir tık daha sert geliyor bana. Fakat iki kalemi de sürümü, duruşu ve birçok makyajda siyaha alternatif oluşuyla çok severek kullanıyorum. Bittikçe alacağım. Mac göz kalemlerinin fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 39 tl olması lazım.

Sevgiler :)




3 yorum:

  1. Bu kalemi gerçekten çok istiyorum özelliklede no make up makeup yağaxcağım zamanlarda kirpik diplerine uygulamak için harika bir ürün olduğunun düşünüyorum.Güle güle kullan canım.
    Bloğumda ufak bir çekiliş var.Arzu edersen senide beklerim.Sevgiler

    http://cosmo-trend.net/?p=684

    YanıtlaSil
  2. Mac'in göz kalemlerini bende çok beğeniyorum hatta bir süre önce bende stubborn brown rengini aldım çok tatlı bir koyu kahve severek kullanıyorum.:)

    YanıtlaSil
  3. cosmotrend teşekkür ederim :) mutlaka bak derim :)

    melal dediğin renge de bakacağım :)

    YanıtlaSil