İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

28 Haziran 2012 Perşembe

Down Under Naturals Nemlendirici Şampuan & Saç Kremi

Herkese merhaba,

Küçük bir isyan postundan sonra bugün daha neşeli bir konu hakkında yazacağım :)

Belinde olan saçlarını-ki hakikaten belimde hatta daha bile uzun-çaaaat diye çenesinin altına kadar kestiren biriyim. Sonra daha da kestirdim. Şimdiyse uzatıyorum. Neredeyse dikiş ipliği kadar kalın telli saçlara sahibim. Saçlarımı yaz kış kurutmam. Uzunken de kurutmazdım. Kolay şekil alır. Saçımın ısıya maruziyeti sene içerisinde sayılıdır bu sebepten. Dolayısıyla kolay kolay kırılmaz.Boya ya da herhangi başka bir kimyasal işlem yok. Bir de normal bir yağlanma süresi var.

Yine de kuruluktan dolayı kırılmasını önlemek istediğim ve doğal şampuan ve saç kremlerine bayıldığım için bu şampuanı denemek istedim.

Önce şampuan:

%98'i bitkilerden oluşur.Bambu ve soya proteini kompleksi içerir. Nude hacimlendirici şampuan nazikçe saçlarınızı temizlerken, saçların kaybettiği nemi ve parlaklığı geri kazandırır. Avakado, shea yağı ve papatyadan oluşan zengin bitkisel karışımı ile saçlarınızı beslerken onlara parlaklık ve esneklik kazandırır.




İçeriğinde paraben, sülfat, petrol türevleri yok. Kolay köpürüyor sülfat içermemesine rağmen. Fakat tek başına şampuanın nemlendirici özelliğini çok göremedim. Fakat yararlı yağlardan zengin olduğu için saçlarımı beslediğini düşünüyorum.



Saç kremi:

%96'sı bitkilerden oluşur. Bambu ve soya proteini kompleksi içerir. Nude Nemlendirici Saç Kremi saçlarınızı kökten uca besler ve nemlendirir.Avakado, shea yağı ve papatyadan oluşan zengin bitkisel karışımı ile saçlarınızı beslerken onlara parlaklık ve esneklik kazandırır.




Şampuanı gibi-aslında bu serisinin diğer tüm üyeleri gibi demek daha doğru-zararlı kimyasalların hiçbirini içermiyor. Kendisi benim gibi saç konusunda son derece üşengeç birine düzenli saç kremi kullandırmaya başlatmıştır. Saçları ağırlaştırmıyor. Yumuşacık yapıyor. Yağlandırmıyor.







Hem şampuanı, hem de saç kremini kimyasal içermemesinden, saçlarımı yağlandırmamasından ve güzel temizleyip nemlendirmesinden dolayı tekrar alırım. Bir de bu serinin hacimlendirici olanını denemek istiyorum. Fiyatları 18 tl civarında ikisinin de. Kampanya da oluyor genelde. Ben Watsonsdan ikinciye %50 indirim olduğu bir dönemde aldım.

Sevgiler :))



3 yorum:

  1. merhaba bende bu şampuanı merak ediyordum ama içeriği doğal gibi görünsede yanılmıyorsam içinde sls var bu sebepten almadım aubrey organics kadar güvenli gelmedi bana zaten diğer market ürünlerne hiç girmiyorum güya zeytinyağı özlü yok provitaminli içeriğine bir bakıyorsun onlarca zararlı madde gerçi nudeye tam anlamıyla bakamadım acelem vardı içerik bilgisi paylaşırmısın bende yanlış görmüş olabilirim umarım farklıdır benimde alternatifim olur:)

    YanıtlaSil
  2. blogunu yeni kesfettim, cok guzelmis :)
    takipcin oldum

    http://stylishtimes.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Adsız içeriği tabiki paylaşırım:
    Aqua, Glycine, Soja (Soybean) Protein, Bambusa Vulgaris Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Disodium 2-Sulfolaurate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glucol Disterate, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Panthenol, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Polyquaternium 10, Sodium Benzoate, Citric Acid.


    Ayshecim ben de blgunu yeni keşfettim ve takipçin oldum:)

    YanıtlaSil