İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

16 Haziran 2012 Cumartesi

Laura Mercier Kaş Kalemi ve Kaş Sorunsalı

Herkese merhaba :)

Bugün benim uzun süre önce aldığım Laura Mercier kaş kalemi hakkında yazacağım. Biraz da kaş sorunsalından :)

Bendeki rengi blonde. Fair blonde, brunette gibi daha açık ve koyu renkleri de mevcut. (Aralarda başka renklerde var bunlar benim baktığım renkler)

Blonde. Kumrallara gidecek bir ton. Çünkü kaş ürünlerinde kalem ya da pudra ne kadar açık renk durursa dursun uygulandığında olduğundan birkaç ton koyu durabiliyor. Blonde için külü sarı diyebilirim. İçinde grimsi bir taraf da var.

Fotoğraf makinem kendisini camdan aşağı atmam için elinden geleni yapıyor. İstediğim netlikte değil ama yine de paylaşacağım.








Bu kalemin yapısını beğeniyorum. Sert bir yapısı var ama rengini oldukça iyi veriyor. Oldukça kalıcı. Fakat tavsiye etmiyorum. Neden diyecek olursanız çok pahalı. Tam fiyatını bilmesem de 60-70 tl civarındadır diye düşünüyorum. Bu fiyata çok daha uygun fiyatlı ürünler vardır. Fakat yine de almak isterseniz pişman olmazsınız Laura Mercier'den.

Gelelim kaş sorunsalına..

Benim kaşlarım kalın ve gür. Bu halinden de oldukça memnunum. Aralarda dökülen falan oluyorsa bu kalemle ya da elimdeki mat farlardan biriyle dolduruyorum.


Her zaman kalın kaş diyelerdenim. Çünkü gereğinden ince alınmış kaşlar kişiyi yaşlı gösteriyor. Youtube da sevdiğim makyaj artistlerinden Wayne Goss ya da gossmakeupartist ince kaşlarla ilgili şu örneği vermişti: "Çizgi filmlerde cadılar ya da kötü karakterler hep ince ve köşeli kaşlara sahiptir, prensesler de çoğunlukla kalın kaşlı olurlar."

Hemen bir görselle destekleyelim :

Sevgili kötümüz: Cruella De Vil

Ve bir Brooke Shields olmasa da Pamuk Prenses.



 Özellikle gencecik kızların canım kaşlarını ip gibi aldırmaları beni delirtiyor maalesef.


Bir de kaşlarımı aldırmıyorum. Buradan bakımsız olduğum çıkmasın. Değilim. Sadece kaşlarımın bu halini alınmış halinden çok daha fazla beğeniyorum. Hiç aldırmadım mı kaşlarımı. Aldırdım fakat sonra orjinal haline döndürdüm. Bu halini beğenenler olduğu gibi son zamanlarda tek tük de olsa-başta sevgili kuzenim :)- ya aldırsana kaşlarını, düğünde de aldırmayacak mısın şeklinde serzenişlerde bulunanlar da var. Şimdilik aldırmayı düşünmüyorum.

Sevgiler :))

4 yorum:

  1. haklısın ıp gıbı kaslar cok cırkın bende aldırıodm vazgectm kendı halınde bırakıorum ve oyle pek kalın degıl kaslarm orta krar guzellıkte smdı bıraz duzelttm ama hala dogal en ıyısı bu

    YanıtlaSil
  2. Çok ince kaşları ben de pek sevmiyorum ama kalın kaşlarda herkese yakışmıyor. Benimkiler tam ortada şu anda, çok ince değil ama kalın da değil :D

    YanıtlaSil
  3. 60 kaş kalemi için pahalı marka olarak para vermeye değer bir marka olsada kaş kalemi için değil bence, ben benefit almıştım sanırım 58 tl idi, flormarınkiler 10 basar ona:)

    YanıtlaSil
  4. xoxo aynı kafadaymışız desene :)

    makeupwithstyle herkesin yüz şekline göre aslında kimi insanda kalın kaş çok sert olabiliyor.

    özgecim kaş kalemi için ben de aynı şeyi düşünüyorum o kadar pahalı olmasına gerek yok iyi olması için.

    YanıtlaSil