İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

21 Haziran 2012 Perşembe

Lush Sultana of Soap-Sabunların Sultanı!!

Evet bugün karşınızda sabunların sultanı var. Sadece ismi değil, benim için kendi de öyle..

Nedenine gelirsek..
Hayatımda bu kadar yumuşak bir sabun kullanmamıştım. Zaten sabunu daha mağazada elinize aldığınızda yumuşaklığını hissediyorsunuz. Elinizde erimeye başlıyor. Bu sabun yağdan zengin çünkü.

Ayrıca tek kelimeyle muhteşem kokuyor. Kokusunu alt notası üst notası diye anlatamam fakat şunu söyleyebilirim ki temiz bir kokusu var. Bebek teni gibi neredeyse :) Duştan sonra bütün banyo kokuyor. Tende de kalıcı. (Yine de burada kokuların kalıcılığının kişinin teninden tenine far ettiğini göz önünde bulundurmak da fayda var.)



Duştan sonra vücut losyonu sürmesem olur. O derece nemlendirici benim için. Kremsi bir köpüğü var.

Lush sitesinde bu sabunu şöyle tarif etmiş

İtalyan Nugat çikolatası görünümünde, kuru kayısı ve frenk üzümlü olduğunuda düşünürsek bu yumuşatıcı, besleyici, sabunu yeme hissi uyandırabilir. Aman dikkat. Ayrıca antidepresan bergamut ve antiseptik, kan dolaşımını hızlandırıcı, yaraları, küçük çizgileri, kırışıklıkları iyileştirici, çatlak, kuru ve olgun ciltler için ideal özellikte olibanum içerir.




Evet içerisinde gerçekten kayısılar ve üzümler var. Bu sabunun tek kötü yanı içindeki meyvelerin fökülüp küvetinizi tıkaması olabilir. Onun dışında bir denemenizi tavsiye ederim. 100 gr 13 tl


İçindekiler:


Sodium Palm Kernelate, Water (Aqua), Propylene Glycol, Perfume, Dried Apricots (Prunus armeniaca), Dried Currants (Ribes rubrum), Titanium Dioxide, Dried Cranberries (Vaccinium macrocarpon), Olibanum Oil (Boswellia carterii), Bergamot Oil (Citrus bergamia), Sodium Chloride, Glycerine, EDTA, Tetrasodium Editronate. 




Not: Burada bahsettiğim honey i washed the kids ile karılaştırmam gerekirse bu son nemlendirme açısından çok daha başarılı ve kokusu daha kalıcı. İkisini de seviyorum ama sanırım sultana benim için biraz daha önde:)

Sevgiler :))



6 yorum:

  1. tek kusuru çok pahalı:(

    YanıtlaSil
  2. Önerinle birlikte, bu sabunu alınacaklar listesine ekledim :)

    YanıtlaSil
  3. bu gerçekten müthiş bir sabun, ben bluzlarımın arasına koymuştum, kokusu inanılmaz kalıcı, üstüne sabun kokusu sinmiş bluzu giydiğimde kokusu parfümü bile bastırıyor...

    YanıtlaSil
  4. Ben sea vegetable hastasıyım, çok seviyorum. Geçen gün honey ı washed the kids aldım ama eh işte..=) bunu da deneyim bir ara

    YanıtlaSil
  5. cosmopatara haklısın fiyatı da biraz fazla katılıyorum

    miskinkek umarım beğenirsin canım :)

    eren küçük file keselerin içine koyulup dolaba yada çamaşırların arasına konulabilir gerçekten.

    elaselcim sea vegetable ı denemedim hiç mutlaka bakacağım ama bu sabun gerçekten çok hoş kokuyor :) umarım sen de seversin.

    YanıtlaSil
  6. Body shop un o kadar duş helini kullandım hiçbirinin kokusu duştan sonra burnuma gelmedi... Bu sabun bütün gün kokuyor nerdeyse :)) pahalı ama hakediyor...

    YanıtlaSil