İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

3 Haziran 2012 Pazar

Mini alışveriş ve bitenler :)

Mutlu pazarlar :)

Dün bir miktar alıveriş yaptım. Aslında kendimi tuttum daha fazlasını yapmamak için. Bir ara elimde 3 tane L'oreal Caresse ruj vardı ama bir süre daha makyaj malzemesi almayacağım. İnşallah yani. Çünkü 3 renk de aklımdan çıkmıyor.Sağ tarafımdaki pembe tüllü sihirli değnekli hafif sarışın Neslihan sürekli "bunlar kaçmıyor her zaman alabilirsin" derken, sol tarafımdaki kırmızılar içindeki Neslihan çatal kuyruğunu bir sağa bir sola savururken "al gitsin ne olacak, bütün hafta mesaideydin, hem şu an %25 indirim var, yüzüne makyaj da yapmıyorsun bari ruj sür" diyor. Kırmızılar içinde çok cazip duruyor.

Neyse...



Down Under Natural's Nude nemlendirici şampuan ve saç kremi- Tamamen ihtiyaçtan. Daha önce Live Clean şampuanı çok beğenmiştim. Yine aynı firmanın getirdiği benzer bir seri olan bu şampuanı denemek istedim. Kullandıkça yorumlarımı yazacağım. Bu seri şu anda Watsons's mağazalarında ikinci ürüne %50 indirim kampanyasında.

Parmex Aseton ve Rimmel Green with Envy oje- Oje makyaj malzemesi sayılmaz değil mi? Renge bayıldım tek kelimeyle. Başka bir post da uzun uzun yazarım :)

Biten ürünlerime gelirsek..



Body Shop Earth Lovers Fig & Rosemary Duş Jeli- Bu seriyi seviyorum.İçeriği güzel, kokuları güzel. Kampanyası olsa da yine alsam.

L'occitane Bademli Duş Yağı-Bu duş jeli ile duş yağı arasında bir yerde. Muhteşem kokuyor.Bütün gün koklayabilirim. Fakat henüz kendimi bir duş jelinin 500 ml ine 82 tl vermeye ikna edemedim. Yakında inşallah :)

Bobbi Brown Concealer- Uzun süredir beraberdik fakat kendisi tükendi. Yenisini bir ara alacağım. Şu aralar göz altlarıma hiçbir şey sürmüyorum. Böyle de gayet iyiymiş aslında. Çok nadir özel bir yere giderken göz pınarlarıma doğru çok hafif concealer uyguluyorum o kadar.

Watsons Pamuk-Bu pamuğa alternatif başka bir pamuk daha buldum ama pamuk işte çok da düşünmemek lazım :)


Bioderma Sensibio H20- Burada bitirdiğim Sensibioları görenler bu kız bunları içiyor mu acaba diye düşünebilir. Bu bitti yeni 500 ml lik açıldı. Bir 500 ml yedek var. Bir 100 ml lik 2 de 20 ml lik seyahat boyu var. Sanırım tedavi görmem gerekiyor.

L'oreal Lash Architect 4D Black Lacquer- Kısaca zamk aslında. Asfalt da diyebiliriz. Çünkü değil makyajımı temizlemek yıkansam bile gözümden çıkmıyor. Postunda yazmadım sanırım ama bu rimel oldukça kuru yapılı bir rimel. Hatta ben acaba eskimiş bir ürün mü aldım diye düşündüm ama başka bloglarda da aynı şey yazılmış. Aslında işini iyi yapıyor ama çok zor çıkıyor.

Sephora Lip Attitude G05 Ruj: Bu seri çok güzel. Kremsi yapıda. Dudakları kurutmuyor.Fiyatı da uygun, hele de sephora indirimlerine denk gelirseniz. Görüldüğü gibi ruj tamamen bitti. Rengi şöyle birşey. Bir daha alabilirim.


Sevgiler :))

6 yorum:

  1. güle güle kullan. sonuçta çok da gereksiz şeyler almamışsın.

    bitenlerde ise bioderma yı tek geçiyorum evet haklısın bu kadar sık kullanmakta.

    içtiğini düşünmedim merak etme ama tabirin güzeldi ))

    sevgiler, mutlu pazarlar..

    YanıtlaSil
  2. nilaycım teşekkür ederim :) Biodermanın litreliği de çıkarılmalı bence onu stoklamak daha rahat olur :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan canım aldıklarını=) tbs duş jelinin de en kötüsünü ben almıştım ya hala gülerim..nane salatalık..:D karpuzlu alacağım bu sefer, herkes çok beğeniyor

    YanıtlaSil
  4. rimmel ojenin rengi çok güzelmiş :) http://bugunnesursemm.blogspot.com/ bende bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  5. elaselcim teşekkür ederim canım :) salatalıklı olan biraz değişik kokuyor evet :D karpuzlu, kayısılı, ve benim bu biten incirli çok güzel :)


    kurbağapirenses yakında bir oje postunda detaylı göstereceğim canım ama gerçekten çok güzel bir renk:) blogunu izlemedeyim:)

    YanıtlaSil
  6. bende rimel hakkında bir şey söyliyimm bariii :) bende o rimeli kullanıyorm ve ayıla bayılaa kullanıyorum bir tanede stogum var suan niye stokladıysam anlamadm:) onu en iyi ve bence bütün göz makyajlarını en iyi ' sephora makyaj temizleme yağı' çıkarıyor.makyajdan eser kalmıyor aklınızda bulunsun:)

    bende bloguma beklerim :) http://azkullanilmisesya.blogspot.com/

    YanıtlaSil