İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

5 Eylül 2012 Çarşamba

Biraz Alışveriş :)

Merhaba biraz alışveriş yaptım. Hepsi de yorumlamak için can attığım şeyler.

İlk önce Clinique SPF 50 Face and Body Cream.



Normalde Face and Body kremleri tercih etmiyorum. Hatta niyetim ayrı ayrı almaktı fakat yüz kremi ve bunun arasında içerik olarak fark sıfır.Tek farkı üz kremi 50 ml iken bu 150ml ve ikisi de aynı fiyat. Antioksidan içeriği de yüksek. Cildim tepki vermezse kullanmaya devam ederim.

Mac Cleansing Oil ise bir diğer denemek istediğim üründü.

Makyaj temizleme yağlarını seviyorum çünkü yüzünüzde ne kadar makyaj varsa çözüp atıyorlar. Tüm yüze kullanıldığı için vakit kazandırıyorlar ayrıca. Mac in temizleme yağı hakkında oldukça olumlu yorumlar okudum. Beğeneceğime inanıyorum.

Blistex Med Plus kullandığım ve sevdiğim bir lip balm. Gece yatarken kullanmak oldukça işe yarıyor. Sabah yumuşacık dudaklarla uyanıyorsunuz. Kışın da soğuğa karşı birebir.



Şimdilik bu kadar :)

Sevgiler :)

7 yorum:

  1. canım mac yağı çok merak ediyorum bende senin yorumlarını bekliyorum:) güzel günlerde kullan..

    YanıtlaSil
  2. clinique gunes kreminin aynısı bende de vardı aynen yuzume de uyguluyorum gayet guzel urun,sadece ıslakken sürünce beyaz leke oluyor onun dısında nemlendirmesi falan harika
    bana da beklerim:)

    http://obenimgizlibahcem.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. özgecim en yakın zamanda yorumlayacağım. teşekkür ederim :)

    gizlibahçem çok sevindim blogunu takipteyim:)

    YanıtlaSil
  4. mac yağ yorumunu ben de merak ediyorum,özellikle spf li ürünlerden sonra cleansing oil şart.sephoranınkini kullanıyorum ben,azaldı baya,sen sephoranınkini kullandın mı?
    clinique için de yağlanma vs. yorumlaması yapar mısın yüz için?

    YanıtlaSil
  5. mac'ın temizleme yağı hakkındaki yorumunu bekliyorum..

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan cnm:) mac yağı precleanse ile kıyaslarsan sevinirim kullanınca..öpüyorum:)

    YanıtlaSil
  7. Umarım güneş kreminden memnun kalırsın,geçen sene ben yüz ve vücut için ayrı ayrı satın almıştım sonra eve gelince içeriklerinin aynı olduğunu fark ettim:9 Kremin yapısı ve antioksidan içeriği oldukça iyi fakat yüzüme ne zaman sürsem ciddi anlamda burun kenarlarımı yaktı ve alerjiye sebep oldu(kızarıklık değil bildiğin gözlerim sulanıyor,burnum akıyor ve hapşırıyorum:D) Shiseido Urban Environments kremi çok severek kullanıyorum ben,denemeni tavsiye ederim çok hafif yüzünde varla yok arası

    YanıtlaSil