İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

23 Eylül 2012 Pazar

Döndüm :) Mac Cleanse Off Oil

15 gündür yokum. Bütün o koşturmalar nihayete erdi ve düzenli hayatıma kavuştum tekrardan. İnternetim henüz bağlandı. Bağlanır bağlanmaz da bloguma döndüm :)

Bugünün konusu  Mac Cleanse off oil-makyaj temizleme yağı.

Normalde rüzgara bile tepki verebilen bir cildim olduğu için makyaj temizleme yağlarına imtina ile yaklaşıyordum. İlk kullandığım yağ Dermalogica Precleanse di. Bu da ikincisi. Genelde çok olumlu yorumlar okumuştum zaten.

Denildiği kadar var mı? Evet var.



İki pompası yüzünüzdeki bütün makyajı silip atıyor. Precleanse ve tahminimce diğer makyaj temizleme yağları gibi suyla buluştuğunda kremimsi bir hal alıyor. Ciltte tabaka bırakmıyor.Kurutmuyor, germiyor. Hafifi lavantamsı bir kokusu var fakat beni rahatsız etmiyor. 

Bu temizleyecilerin en güzel tarafı göze ayrı yüze ayrı birşey kullanmaya gerek bırakmaması. Fakat yine de söylemem gerekir ki bu bir makyaj temizleyici. Bundan sonra cildinize uygun bir temizleyiciyle cildinizi bir kere daha yıkamanızı tavsiye ederim.

Precleanse e göre daha ucuz. 70 tl civarı bir fiyatı var. 150 ml. Uzun süre gidecek gibi duruyor ama bitince tekrar alacağım :)


Bugünlük bu kadar :)

Hoş buldum :)

Sevgiler :)

5 yorum:

  1. Bu ürün hakkinda sadece güzel seyler okuyorum, bende merak ettim : )
    Birde temizleme konusunda cok haklisin, birinci temizleme makyaj cikartmak icin, ikinciside cildi gercekten tertemiz yapmak icin ; )

    YanıtlaSil
  2. vivacım denersen senin de yorumlarını bekliyorum:)

    özgecim, pınarcım, kozmetik deneyimleri hoşbuldum :)

    YanıtlaSil