İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

22 Ekim 2012 Pazartesi

Dermalogica Skinperfect Primer SPF 30

Herkese merhaba,

Geçtiğimiz günlerde 15 Ekim'de yapılacak olan bir lansman için davetiye aldım. Lansmanı yapılacak ürün balıkta gördüğünüz Dermalogica Primer dı. Haftanın 5 günü minimum 9 saat çalışan modern bir köle-pardon finansal analist-olduğumdan dolayı ne kadar istesem de katılamadım. Fakat Dermalogica ekibi ürünü denemem üzere ertesi gün gönderdi.

Aynı gün denedim ve çok beğendim. Öncelikle ürün isminden de anlaşılacağı üzere bir makyaj bazı. Fakat bildiğimiz klasik makyaj bazının cilt bakımı yapan versiyonu. Dermalogica nın Age Smart yani anti aging serisinden. Dolayısıyla anti oksidan içeriği yüksek.



İçerik şöyle:


Titanium Dioxide (4.0%), Zinc Oxide (14.0%). other ingredients: Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Diisopropyl Adipate, Caprylic/Capric Triglyceride, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Silica, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Hydrolyzed Pearl, Silanetriol, Arginine/Lysine Polypeptide, Camellia Sinensis Leaf Extract, Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminobutyroyl Hydroxythreonine, Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminohydroxybutyrate, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Soy Protein, Lavandula Spica (Lavander) Flower Oil, Lavandula Hybrida Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Sodium PCA, Polyhydroxystearic Acid, Triethoxycaprylylsilane, Alumina, Stearic Acid, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, PEG/PPG-20/15 Dimethicone, Glycerin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide (CI 77861), Iron Oxides (CI77491), (CI 77492), (CI 77499).

Ürün yüksek oranda UVA ve UVB koruması içeriyor. Benim en çok beğendiğim özelliklerden biri bu oldu. Ekstradan korumaya ihtiyaç duymuyorsunuz. Parfümsüz. 



Vaadleri arasında ince çizgileri doldurmak ve belirginliğini azaltmak var. Bunu gerçekleştiriyor mu? Evet. Ben 26 yaşındayım ve göz altlarımda mimik çizgilerim var. Concealerdan önce sürdüğümde farkettiğini gördüm. Daha pürüzsüz ve temiz bir concealer uygulaması oldu.

Ayrıca cilde muazzam bir aydınlık veriyor. Şu ecnebilerin luminous dediklerinden. Fakat buna karşın ciltte en ufak bir yağlanma ve ağırlık hissi oluşmuyor. Benim en çok alnım ve yanaklarımın üstü parlar. Küçük bir ampul gibi olurum. Bu bazla sabahtan akşama kadar böyle bir sorun yaşamadım. Parlamanın p si yoktu.


Ürün renkli bir ürün. Tek renk fakat sürüldüğünde ten rengiyle bütünleşip ciltteki ton farklılıklarını düzenliyor. Bunun üzerine çok hafif bir kapatıcı-lekeler için- bronzer ve allık ile makyajımı tamamlıyorum. Kendisi benim renkli nemlendiricim. Akşam çıkarana kadar da sürdüğüm herşey yüzümde ve olması gereken yerde kalıyor. Pudrayla da denedim. Sonuç aynı. Makyajınız kıpırdamıyor yerinden.






Bu bazı göz kapaklarımda da denedim ve sonuç gayet iyiydi. Far ve eyeliner akşam dağılmadan göz kapağımda kaldı ki benim iyi bir baz kullanmadan göz kapağımın üzerinde herhangi birşey tutmam mümkün değil.

Bir diğer sevdiğim tarafı çok azının tüm yüze yetmesi.

Ürün 22 ml. Fiyatı-tam bilmemekle birlikte pudra.com'da okuduğum kadarıyla-190 tl civarında. Pahalı bir ürün kabul ediyorum. Bir daha alır mıyım?  Çok samimi söylüyorum ki alırım. Çünkü ben cildimle çok uğraştım düzeltmek için. Sivilce yapmayan, cildimi besleyen ve aynı zamanda günlük makyajıma zemin oluşturacak bir ürüne para harcarım. Benim kendisini renkli nemlendirici+baz+ far bazı+güneş koruyucu+anti aging kremi yerine kullandığım için fiyatını çıkartacağını düşünüyorum.

Sevgiler :))

(Şimdi burada bir parantez açıyorum. Bu ürünü gerçekten beğendim. Beğenmeyip yazmadığım, hatta hiç bahsetmediğim şeyler de oldu. Fakat iyi olan herşeye varım.)



9 yorum:

  1. Bunu bi dergide gördüm geçenlerde merak etmiştim, güle güle kullan cnm=) ben de yoğunum son günlerde görüşemiyoruz eskisi gibi, umarım iyisindir..öpüyorum=)

    YanıtlaSil
  2. canım teşekkür ederim. evet ya eskisi gibi görüşemiyoruz öyle bir koşturuyorum ki:) Şu tatilde daha çok post yapmak istiyorum bakalım :))

    YanıtlaSil
  3. Ürünü göz çevresine de kullanabiliyor muyuz? Süpermiş o zaman :)) Dermalogica kalitesi zaten tartışılmaz...

    YanıtlaSil
  4. evet ben hem göz altında hem de göz kapağımda kullandım çok da beğendim :))

    YanıtlaSil
  5. ay ben de çok sevdim 1 kere kullandım henüz ama. bağımlılık yapmasından korkuyorum. :))

    YanıtlaSil
  6. Güzel modern köle yanındaki zindandan sesleniyorum sana :p bu ürünün çizgi doldurma özelliği ile beni kendisine hızlıca çekti:P bir de renk farklılıklarını gideriyor demişsin canım kapatıcı özelliği semi transparent mı?

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullanın.Sevgiler.

    http://www.stylishtimes.net/

    YanıtlaSil
  8. yaşım 21 olmasa ben de alışveriş listeme eklerdim dermalogica iyi bir marka çünkü =)

    YanıtlaSil
  9. dofacım bağımlılık yapabilir hakikaten :)

    gizemcim sen olmasan zindan çekilmez valla :P kapatıcı özelliği semi transparent hatta neredeyse transparent diyebiliriz. Kapatıxıdan ziyade böyle hafif kızarıklıkları alıyor gibi.

    ayshe rose teşşekür ederim canım:)

    svieri keşke ben de 21 olsam :)

    YanıtlaSil