İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

7 Ekim 2012 Pazar

L'oreal Infallible Bronze Divine

Herkese merhaba,

Çekmecemin yarısı bronz-kahve farlarla dolu. Bu farı sevgili Pınar'ın aylık favorilerinde görmüştüm. İsmi bile almam için yeterli aslında.

Bronze divine haki yeşil-altın-kahve karışımı muhteşem bir ton. Yapısı, diğer tüm renklerde olduğu gibi, yumuşacık. Oldukça pigmentli. Ben fırça yerine bazen elimle sürüyorum. İçerisinde çok fazla renk barındırdığı için tek başına kullanıyorum.







Alt ve üst kirpik dibine kahverengi bir kalem-ki tercihim Mac Coffee- ve bol rimelle şu aralar en sık kullandığım farlardan.

L'oreal Infallible farların en büyük sorunu fiyatı bence. Onun dışında olumsuz bir yorumum yok. Can-ı gönülden tavsiye ederim.

Sevgiler :)


9 yorum:

  1. bu rengi almadım ama 4 rengini severek kullanıyorum indirime girdiğinde uygun oluyor fiyatları çok güzelmiş ilk fırsatta alınacak :)

    YanıtlaSil
  2. Bu rengine bayildim ben hic denemedim ama firsat oldugunda alacagim mutlaka :)

    YanıtlaSil
  3. Rengi çok güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
  4. bende de sadece bir rengi var,çok severek kullanıyorum,indirimde denk gelırsem bırkac rengınden daha almak istiyorum.

    YanıtlaSil
  5. Bende bir kampanyadan %50 indirimle almıştım bu farı, çok güzel ama fazla parlak benim için:)benim için fazla parlak, bu yüzden başka kahverengi farlarımla beraber kullanıyorum:)

    YanıtlaSil
  6. Loreal Türkiye size sesleniyorum! şu fiyatlarınızı ya makul bir rakama düşürün ya da bize indirim kampanyaları yapında yeni farlarınızdan alıp bağımlınız olalım :D :D

    YanıtlaSil
  7. özge, svieri, busesinem ben de diğer renklerinden edinmek istiyorum bakalım.

    francesca resimlerinden daha güzel :)

    eren ben de bazen diğer kahve farlarla kullanıyorum çok seciyorum :)

    selen katılıyorum!

    YanıtlaSil
  8. harbidende fiyatları yüksek tutan bu bağlamda iticilik sağlayan tek drugstore marka kendileri.Bir ürün alacağıma gider essence rimmel vsden üç adet ürün alır kendimi üç kat şımartırım:)

    YanıtlaSil
  9. Kızlaarrr bugün ve yarın gratislerdeki tüm renkli kozmetik ürünlerinde %50 indirim vaarr bu farlardan dört tane kaptım ben :))

    YanıtlaSil