İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

28 Ekim 2012 Pazar

Max Factor Masterpiece Max Maskara

Herkes merhaba,
Yarın tatilin son günü bir miktar depresifim. Bir post yazsam keyfim yerine gelir mi acaba?

Drugstore rimelleri seviyorum. Aslında fiyatları yurtdışındakiler gibi ucuz değil fakat hem alternatifi fazla hem de sanırım high end markalardan daha etkili birçoğu.

Masterpiece Max ya vanilya club kutusundan ya da lilakutudan çıkmıştı. Bir süre elimde rimellerim var diye kullanmadım. Normal boy bir rimelin yarısı kadar. Zaten uzunca bir süredir kullanıyorum. Yakında vedalaşacağız kendisiyle.

Ürün %400 e kadar hacimlenmiş ve tek tek taranmış kirpikler vaad ediyor. Bunu da gerçekleştiriyor. %400 değilse de oldukça hacimli ve tek tek taranmış kirpikleriniz oluyor. Topaklanmıyor. Az da olsa uzatıyor da. Kıvırıyor diyemem. Zaten rimel fırçaları kirpik kıvırmak konusunda çok etkili değil. En etkililerinden biri L'oreal 4D.







Fırçası görüldüğü üzere uca doğru incelen hafifçe toparlaklaşan plastik orta uzunlukta kıllara sahip bir fırça. Rengi oldukça siyah. Akma, bulaşma sorunu yaratmadı. Kokusu yok.

Bu rimelin bence en büyük artısı topaklanmaması ve kipikleri taraması. Hacim konusunda da fena değil.Ben L'oreal Voluminous x5-yazısı yakında burada-üzerine bir kat bundan uyguladığımda çok memnun kaldığım bir sonuç elde ettim. Bir de zamk gibi değil daha kolay çıkartabiliyorum gözümden.

Fiyatı klasik max factor rimelleri civarında. Alır mıyım? Evet alabilirim indirimde görürsem. Hala favorim MAC Haute&Naughty o ayrı.

Sevgiler :))


3 yorum:

  1. bu rimeli daha önce kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. hatta son günlerde sık sık aklıma gelmeye başladı. çarşıya çıktığımda indirimde görürsem alacağım :)

    yine de benim aşkım max factor 2000 calorie :)))

    YanıtlaSil
  2. neslihancım fırçası çok hoşuma gitti eminim kirpiklerinde de hoş duruyordur benimde aklımda olsun uygun bulursam alırım.

    YanıtlaSil
  3. hülyacım 2000 calorieyi ben de bir kere daha dneyeceğim.

    businemcim denemeni tavsiye ederim, fırçası güzel baya.

    YanıtlaSil