İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

14 Ekim 2012 Pazar

Nars Smudge Proof Eye Shadow Primer

Mutlu Pazarlar,

Korkunç bir haftadan çıktım ve tekrardan korkunç bir haftaya başlayacağım. Haftasonu ne kadar az değil mi? Bari 3 gün olsa.

Cildim tamamen kurusa bile göz kapaklarım yağlı kalmayı başarıyor. Birçok primer denedim göz kapağım için. Memnun da kaldım kullandıklarımdan. Fakat hiçbiri Nars kadar olmadı. Olamaz.



Narsın ufacık bir miktarı farınızın tüm gün sabitlenmesine yetiyor. Abartmıyorum tüm gün milim kıpırdamıyor makyaj. Ben gelin makyajımı kendim yaptım.(Bu da ayrı bir post konusu olabilir gerçi) Sayesinde göz makyajım ilk yaptığım gibiydi.

Benim gibi far sürmeyi seven biriyseniz ama gözünüzdeki far, eyeliner vs çizgilenip dağılıyorsa Nars tam size göre. Ben çok çok memnun kaldım.  Fiyatı yanılmıyorsam 55 tl gibi birşeydi. Düzenli kullanmama rağmen 6 ayı aşkın bir süredir bitiremedim. Bittiğinde pek tabi ki yeniden alacağım.

Sevgiler,

:))


9 yorum:

  1. yazdığın iyi oldu tatlım merak ediyorum bende bunu. ınglot var elimde birde tooface ınglot bitince kesin nars alıcam.

    YanıtlaSil
  2. canım muhakkak denemelisin. Ben urban decayden çok daha başarılı buldum:)

    YanıtlaSil
  3. elimdekiler bitince ben de bundan almak istiyorum, udpp'den de başarılıysa memnun kalmam garanti görünüyor :)

    YanıtlaSil
  4. bana daha başarılı geldi. Genel yorumlar da öyle. Umarım sen de beğenirsin francescacım.

    YanıtlaSil
  5. narsdan bende çok memnunum,sırf meraktan bitince too face almayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  6. too faced'im bitince almayı düşünüyorum o zamana kadar inşallah ben şehir değiştiririm ya da eskişehir'e bir sephora açılır :P

    YanıtlaSil
  7. bende çok memnun kalmıştım çevreme de hep tavsiye ediyorum:) fakat yenisini almaya gittiğimde kalmamıştı sephora'da make up for ever dan aldım bende. fiyat ve kalite olarak çok benzer buldum. muadili olabilir :)

    YanıtlaSil
  8. ufkum genişledi desem :)) bu ürünü sayende tanıdım tatlım bayram sonrası bir deneme şart, far göz kıvrımları arasında dağılınca cinnet geçiriyorum ben bunu engellemek için harikaymış :)

    YanıtlaSil
  9. dofacım inşallah deneme fırsatın olur umarım sen de benim giib çok beğenirsin :)

    sarı mercimek deneyeceğim :)

    gizemim bir gün deneyelim bunu beğenirsen bir palladium a bakar almak :)

    YanıtlaSil