İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

17 Şubat 2013 Pazar

Bobbi Brown Nude Pink Blush/Allık

Herkese merhaba,

Bana pembe allık yakışmaz bilirdim taaa ki bu arkadaşla tanışana kadar. Bu allık yanılmıyorsa Bobbi Brown'un geçen seneki bahar koleksiyonunda çıktı. Limited bir ürün değil. İstediğiniz zaman bulabilirsiniz. Bir de kardeşi Nude Peach var. 


Nude pink soğuk, mavi alttonlu mat bir pembe görüleceği üzere. Ben Mac Welldressed e benzetiyorum rengini. Bu tip oldukça açık renk allıkların en büyük eksisi olabilecek şey yüzde tebeşir gibi durması. Fakat Nude Pink böyle birşeye sebebiyet vermiyor. Aksine cildi oldukça aydınlık ve canlı gösteriyor. Bununla hiçbir şey sürmenize gerek yok. Biraz rimel ve bu allık işi kurtarıyor.
















Bobbi Brown allıkların yapısı biraz sert. Pigmentasyonu güzel. Aşırı bir uygulama yapmanıza zaten müsade etmiyor ama rengini de gayet güzel veriyor. Fiyatı 70 tl civarında olması lazım. Gramajı da göreceli olarak düşük. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Sevgiler :)

4 yorum:

  1. Merhabalar..açık tenliyim ama ben de pembeyi kendime hiiiçç yakıştıramıyorum ama kullanabilmeyi de çok istiyorum.Denesem mi ki :) sen de sağlıklı günlerde kullan..sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. merhaba; fırça olarak ne önerirsin?

    YanıtlaSil
  3. merhaba; fırça olarak ne önerirsin?

    YanıtlaSil
  4. burcu selam, bence denemelisin. Ben kendime hiç yakıştıramazdım hep özenirdim bu tarz allıklara ama önyargılı olmamak lazım. Bir kere git dene yüzünde kalsın baktın beğendin o zaman alırsın.

    Bade selam, ben fırça olarak çoğunlukla narsın 6 numaralı fırçasını kullanıyorum ki yazısı da var blogda.Fakat senin bütçene uygun herhangi bir fırça da olabilir.

    YanıtlaSil