İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

18 Nisan 2013 Perşembe

Spa Quick Manicure Peeling

Herkese merhaba,


Daha öncede bahsetmiştim uzun zamandır manikür yaptırmıyorum. Hem vaktim yok. Hem eski kuaförüme çok uzağım artık eskisi gibi yolum düşmüyor. Hem de artık tırnaklarım manikür yaptırınca ciddi anlamda acıyor. Çünkü bir ara sürekli ama sürekli manikür yaptırdığımdan tırnak diplerim hassaslaştı.


Bu sebepten tırnak diplerimi ittirecek ve yumuşatacak herşey kabulümdür. Spa quick manicure el peelingini de manikürü bıraktığım zamanlarda almıştım. Hala benimle. Çok da severek kullanıyorum.


Bu tarz el/manikür peelingleri genelde yumuşatıcı ve aromatik yağlar ile tuz birleşimi oluyor. Ufacık bir parçasıyla iki elinizin tırnak diplerini güzelce ovşturuyosunuz. Biraz da yumuşasın diye ellerin bütününü de hafifçe ovuşturup yıkadığınızda hem tırnak diplerinizi ittirmiş oluyosunuz hem de elleriniz yumuşacık oluyor. Havluyla çok hafif kuruladıktan sonra kesinlikle el kremine ihtiyacınız kalmıyor.

Aynı şekilde ayaklara da uygulayabilirsiniz. Özellikle topuklu ayakkabı giymekten dolayı  muhtelif nasırlaşmalarınız varsa-yazar burada kendisine sesleniyor-faydasını ziyadesiyle göreceksiniz. Zira sertleşmiş ayaklarınız oldukça yumuşayacaktır.

Fiyatı 40 tl civarı olması lazım. İnternette ve eczanelerde bulabilirsiniz. Oldukça uzun süre gittiğine garanti verebilirim.







Sevgiler :)

2 yorum:

  1. Ben de sürekli yaptırmamaya çalışıyorum artık, ilk yapıldığında süper ama 5-6 gün sonra çok kötü duruyor kenarları oradan buradan çıkan deri parçaları vs vs nefret ediyorum boş yere para verip el bozuyoruz=D bir de dikkat ettim şeytan tırnağı denen şey hep manikürden sonra oluşuyor bende:=( nette Burt's Bees limon özlü tırnak dibi kremi çok övülmüştü aldım ve inanılmaz memmun kaldım tavsiye edreim canım..her gece düzenli sürüyorum ve 1 ay oldu hala kütikül oluşmadı ..çok mutluyum

    YanıtlaSil
  2. aynen canım ya benim de korkunç şeytan tırnakları çıkıyordu elimde. ne zamanki kuaförde oydurmamaya başladım o zaman azaldı. burt's bees inkini de deneyeceğim.

    YanıtlaSil