İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

23 Mayıs 2013 Perşembe

Filorga Optim Eyes Göz Kremi

Herkese merhaba,
evet hala bir blogum olduğunu unutmadım. Haftalardır manyakçasına çalışmış ve tükenmiş olabilirim. Evim ve dolabım dağınıklıktan tarlaya dönüşmüş olabilir. Şu an yazı yazdığım masanın üzerinde güneş gözlüğünden 2 somun ekmeğe, vazoya hergün kullandığım çantaya kadar çeşitli minvalde eşyalar bulunabilir. Ama azimle yazmaya çalışıyorum sana sevgili blog.

Bugünün konusu Filorga optim eyes. Filorga benim her daim denemek istediğim ama daha yeni tanıştığım markalardan biri. Geç kalmışım.

Filorga nın çok yüksek oranda aktif içeriği var. 102 kalemlik içeriğin %60 ı aktif.



Aqua (water), glycerin, caprylic/ capric triglyceride, c12-16 alcohols, cyclopentasiloxane, peg-8, polyacrilate-13, hydrogenated lecithin, palmitic acid, prunus domestica seed oil, polyisobutene, cyclohexasiloxane, sucrose, palmitate, dimethicone crosspolymer, chlorphenesin, steareth-20, caprylyl glycol, hesperidin methyl chalcone, tetrasodium edta, methylparaben, glyceryl linoleate, sodium chloride, glucose, potassium chloride, calcium chloride, magnesium, sulfate, glutamine, sodium phosphate, sodium acetate, ascorbic acid, lysine hcl, arginine, alanine, histidine, valine, leucine, threonine, isoleucine, tryptophan, phenylalanine, tyrosine, glycine, polysorbate 80, serine, deoxyadenosine, cystine, glutathione, cyanocobalamin, deoxycytidine, deoxyguanosine, deoxythymidine, asparagine, aspartic acid, ornithine, glutamic acid, nicotinamide adenine, dinucleotide, proline, aminobutyric acid, methionine, taurine, hydroxyproline, glucosamine, coenzyme A, glucuronolactone, sodium glucuronate, sodium uridine triphosphate, thiamine diphosphate, disodium flavine adenine dinucleotide, nicotinamide adenine dinucleotide, phosphate, retinyl acetate, inositol, methyl deoxycytidine, niacin, niacinamide, pyridoxal, pyridoxine, biotin, calcium pantothenate, folic acid, riboflavin, thiamine diphosphate, tocopherol, phosphate, polysorbate 20, tromethamine, prunus amygdalus dulcis (sweet almond), oil, sodium polyacrylate, chlorhexidine digluconate, sodium hyaluronate, potassium sorbate, n-hydroxysuccinimide, dipeptide-2, phenoxyethanol, palmytoyl tetrapeptide-3, tocopherol, chrysin, palmytoyl oligopeptide, parfum (fragrance), butylparaben, ethylparaben, palmytoyl, tetrapeptide-7, isobutylparaben, propylparaben.



Göz altında torbalanmaya, morluklara ve çizgilenmeye karşı oldukça etkili olduğunu söylüyor. Ve evet öyle. Şimdi malum yaş ilerledi. Artık yirmilerimin ikinci yarısınında yarısına geldim. Çok yoğun çalışıyorum ve çok erken kalkmak durumunda kalıyorum. Dolayısıyla önlem almak için geç bile kalmış olabilirim. 

Bu kremi yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Göz altlarımda belirgin bir sıkılık ve canlılık var. Bunu açıkça söyleyebilrim. Jelden kreme dönük kolay emilen bir yapısı var. İçeriğinde parfüm olmasına rağmen-ki bu krem hakkında söyleyebileceğim tek olumsuz özellik-yine de gözlerimde alerjik bir sulanmaya sebep olmadı. Pompalı bir şişesi var. Hava ve ışık geçirmiyor ki bu her anti aging propagandası yapan kremden beklediğimiz birşey.

İyi ki aldım ve denedim. Bu markanın diğer ürünlerini de denemek istiyorum. Fiyat olarak 110 tl civarında 15 ml.

Sevgiler :))

3 yorum:

  1. Masanın üzeri gözümde çok canlı şu an, bu denli yoğunken yazmaya çalışman bloğunu çok sevdiğinin göstergesi.
    İşin kolay olsun:)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba! Ben de yirmilerimin ikinci yarısındayım, aklımda strivectin'in göz kremi vardı ama yorumunuzu gördükten sonra bu kremi denemeye karar verdim, nereden aldınız acaba? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. güzel şeyler rehberi, blogumu çok seviyorumm evet:) umarım okuyanların da hoşuna gidiyordur :)

    nurdan ben dermostil.com dan aldım.

    YanıtlaSil