İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

15 Ocak 2012 Pazar

100 şey 7.hafta

Mutlu pazarlar :))

100 şey serisinde 7.haftadayım. Bu haftanın 10 maddesi

1. İstanbul'un en sevdiğim benim için en özel semti Yeniköy:)

2. Herhangi bir batıl inancım yok. Kara kedi, merdiven altı yok ayna kırmak uğursuzluk getirirmiş. Daha geçen ay şangırt diye koca aynayı kırdım bişeycikler olmadı çok şükür :D

3. Nazara inanırım ve çok çabuk nazar değenlerdenim. Aynı hafta içinde 3 ayakkabımın durup dururken topuğunun kırıldığını bilirim. Kimseye nazar değmesin diye mavi bocuğumuzu da koyalım.

4. Harry Potter serisinin tüm kitaplarını okudum. İngilizce ve Türkçe. Tüm filmlerini defalarca seyrettim. Hala canım sıkıldığında açıp birini okumaya başlarım ya da filmlerden birini seyrederim. Çocuk filmi/kitabı olduğunu da düşünmüyorum hiçbirinin. İçinde o kadar anlamlı cümleler var ki. Favori karakterim ise Severus Snape :) Bu roli Alan Rickman dan başkası da oynayamazmış..


5. Korku filmi seyredemem. Çünkü ödleğim. Bana üzerine para verip korkmak da absürd geliyor. Zaten yeteri kadar korkacak şeyim var :) Hayatımda iki defa korku filmi seyrettim o da yanımdakilerin zoruyla. Biri ring diğeri saw 2.

6. Peluş oyuncaklarla aram hiç olmadı. Ta ki Osman ile tanışana kadar. Osman benim peluş penguenim. Adı neden Osman diye sorarsanız bilmiyorum. National Geographic'in çıkardığı peluş oyuncak serisinin bir üyesi. Kendisi bir imparator penguen :) 3.5 yıldır benimle :) Başka da peluşum oyuncağım yok.

Osman:)


7. Puzzle yapmayı hiç sevmiyorum çünkü sabırsızım. Yapabilenlere hayret ediyorum. Bir de böyle 10000 parça olanları tamamlıyorlar ya saygıyla eğiliyorum. Umarım bir gün o sabır bende de olur :)

8. Ellerim ve ayaklarımda yanukluk var. Bilmiyorum niye:) Bir ara çok zayıflamıştım kemiklerim mi eğrildi nedir ama var bir yamukluk :) Neyse ki seviyorum bu halimi ya :)

9. Patlıcanla yapılmış her türlü yemeğe bayılırım. 

10. Hayatımda sadece bir defa iğne oldum. (Kan aldırmalar, aşılar hariç) O da çok ağır bir mikrobik birşey geçirdiğim için. Çünkü iğneden de deli gibi korkarım. Bir de bana çaktırmadan yaptılar resmen. Allah'tan doktorun eli hafifti çakmadım da gerçekten en ufak bir şekilde anlasam ortalık ayağa kalkardı :) Aşı bile olamam 30'a merdiven dayadığım halde :)


Herkese mutlu pazarlar :D



6 yorum:

  1. canım bende ilk iğnemi bu yıl yani 30 umda oldum:) mecbur kaldım iğneden başka yolu yoktu çünkü. harry potter gerçekten insanı bu dünyadan uzaklaştırıp dinlendiriyor bence,keşke bende orda olsam diyor nisan:) bu arada snape bana özkan uğuru hatırlatıyor:)))

    YanıtlaSil
  2. iğne konusunda yalnız olmadığıma sevindim özgecim :D hiç özkan uğur gelmemişti aklıma ama haklısın :D

    YanıtlaSil
  3. ben de sabırsızım galiba puzzle konusunda uykusuz geceler geçiriyorum puzzle yüzünden. ya bitecek ya ben biteceğim şeklinde =)

    YanıtlaSil
  4. Harry Potter! Sevenlerini gördükçe mutlu oluyorum garip bir şekilde=)

    YanıtlaSil
  5. cyborg ben dee:)) senin blogda da oje isimleri vardı ya bayılmıştım ona:)

    YanıtlaSil