İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

29 Ocak 2012 Pazar

100 şey-9.hafta

Mutlu pazarlar :))

9. haftaya geldim :) Bakalım neler çıkacak :)

1.  Diş macununu ortadan sıkarım. Alışkanlık :)

2. Klostrofobik biriyim abartı derecede olmasa da.Mesela asansöre bindiğimde hele de çok kalabalıksa bir çarpıntı başlar.

3. Kalabalık ve gürültülü yerleri sevmem. O zaman da çarpıntı başlar ben de.

4. 40-45 arası küçük bir kasabaya yerleşme planlarım var. Mesela Muğla'nın köylerinden biri olabilir. Şu aşağıdaki gibi :



5. Bir sürü şeyden korkmama rağmen öyle börtü böcekten ya da fareden falan korkmam. Düşününce çoğunlukla korkmuyoruz aslında sadece çirkin geliyorlar gözümüze :) Kardeşim-ki kendisi 190 boyunda olup 95 kilo ağırlığındadır- kelebek görse koltuktan koltuğa atlar.

6. Yüzmeyi çok geç öğrendim. 10-11 yaşında falandım. Sebebi de şu: İlkokul birinci sınıfta-ki zaten küçük başlamışım-bizi yüzme dersine götürdüler sınıfça. Koskoca havuzda kenarı tutmadan yüzmemiz söylenmişti. O korku da geç öğrenmeme sebep oldu.

7. Çok yemek yerim. Bilmiyorum daha önce söyledim mi ama gerçekten yemek yerken çok büyük bir keyif alıyorum. Öyle yaşamak için yiyenlerden değilim yani:)

8. Fakat bu yemek yeme sevgisi ben de çok geç oluştu. Küçükken çirozun önde gideniydim. Her daim en zayıf ve en kısa oldum. Zavallı annem bana yemek yedirmek için her türlü yolu denerdi. 13-14 yaşına kadar iştahsızdım.

9. Çalışan bir anne ve babanın çocuğuyum. Bu sıkıntı verici olmadı benim için çok şükür. Annem de babam da çalışmalarına rağmen hiç ilgilerini eksiltmediler. Anneannem ve babaannem baktı bana. Kardeşime de.

10. Birşeye zorlanırsam sürekli sürekli yapmam söylenirse yapmam. Beni kendi halime bırakmak en güzeli. Yapacağım varsa da yapmam. Evet inatçıyım :) Keçi inadı var ben de:)

Bu haftalık da bu kadar :))

5 yorum:

  1. canım hem çok yiyip hem kilo almıyorsan çok kıskanırım seniiiii, ben rotayı şaşırınca hemen aşıyorum kendimi:)

    YanıtlaSil
  2. özgecim almıyorum :) taa kaç sene önceki kıyafetlerimi giyiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Kalabalık havasız yerleri ben de sevmem sürekli pencere açma takıntım başlar=) böcekten hele karafatmadan deli korkarım içim kalkar zıplarım her şeyi yaparım o derece yani.:P

    YanıtlaSil
  4. elaselcim olsun bu hafta da bir tane ortak yön tutturduk :D

    YanıtlaSil