İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

15 Ocak 2012 Pazar

Flormar Terracota Allık #41

Herkese merhaba,

Bugünün ikinci postu allık olsun :)  Flormar son yıllarda kendini oldukça yeniledi. Bu allık da terracota serisinden. Bu serinin allıkları kocaman. 9 gr. Karşılaştırmak gerekirse NARS allıklar 4.8 gr. Fiyatı da 22.5 lira
.

Bende bir tek 41 numarası var. Soğuk tonlu bir pembe. Yapısı çok yumuşak değil. Toz toz olmuyor. Renk vermesi de güzel. Aşağıda kolumun iç kısmında gördüğünüz swatchlar iki kat sürülmüş hali rengi belli olsun diye.  Fakat kabını kazımak zorunda kalmadan uygulayabiliyorsunuz.Plastik beyaz bir kabı var ve içinde oldukça büyük bir aynası mevcut.  Bir tek yapısını bazen çok frost buluyorum o kadar. Eğer soğuk tonlu pembelerden hoşlanıyorsanız ve uzun süre gidecek uygun fiyatlı bir allık arıyorsanız bakmanızı tavsiye ederim :)
Bu foto cam önünde

 Bu ise odanın içinde



Bu fotoğraf da cam önü :)

 Ve bu da oda:)

 Bu ise oldukça blend edilmiş hali :)

Sevgiler :)

Mutlu pazarlar :)

5 yorum:

  1. Ben de bu allıktan almıştım. Ancak uygulama yaparken zorlanıyorum. Allık fırçası olarak neyi önerirsiniz acaba? Mac dışında :)))

    YanıtlaSil
  2. shadoweyes ecotools fırçalara baktın mı? Allık fırçası oldukça başarılı :)

    YanıtlaSil
  3. severek kullandığım bi allık :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzelmiş gerçekten bende almak istiyorum ama rica etsem içeriğinde talk ve paraben olup olmadığını söylermisiniz.teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  5. merhaba,
    içinde talk ve paraben var maalesef :(

    YanıtlaSil