İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

16 Ocak 2012 Pazartesi

Lila Kutu-Ocak

Herkese merhaba,
bugün resmen savaş vererek evime ulaştım. Tam 2 saat 40 dk da geldim 30 dklık yolu. Yine de lila kutumun postumu hazırlamadan rahat edemedim.
Lila kutudan bu ay

activar göz kremi-15 ml orjinal boy
good&health ozon theraphy şampuan 250 ml orjinal boy
nvey organik concealer 1.7 gr (orjinali 3 gr)
Dephyto siyah maske (çamur maskesi) 12 adet-orjinali de 12 adet olarak satılıyor.

Göz kremini anneme vereceğim. Şu an elimde krem var. Benim için bir tık ötede bir anti aging ürünü ama bunu göndermeleri güzel. Şampuanı merak ediyorum. Maskeyi de denemeyi düşünüyorum bakalım. Concealerı da deneyeceğim. Bir de minicik bir flormar parfüm sample ı çıktı.Çok ilgimi çekmese de yine de ..

19 tl ye bence güzel bir kutu olmuş . En azından içinden orjinal boy ürünlerin çıkması güzel. Bir de değişik markaları seçiyorlar. Bu yüzden de lila kutuyu takdir ediyorum. Umarım her geçen ay daha fazla geliştirirler kendilerini ve fiyatlarını değiştirmezler.





Sevgiler..
:))


Edit:Sevgili isadora maskenin son kullanma tarihini söyledi. Arkadaşlar son kullanma tarihi 01/04/2012. Bu durumbiraz nahoş. Tamam son kullanma tarihi geçmemiş olabilir belki ama yine de şunun surasında 2.5 ay var. Belli ki stok fazla ürünler bu şekilde değerlendirilmiş (!. Yine de vanilya club'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

6 yorum:

  1. maskenin son kullanma tarihine dikkat:)

    YanıtlaSil
  2. isadora doğru diyosun hiç dikkat etmemiştim..

    YanıtlaSil
  3. Arkadaşlar bu kadar da acımasız olmayın lütfen. O ürün başlı başına kutunun fiyatını 3'e katlıyor. Ben Vanilya Club'tan Lila Kutu'ya geçtim ve verdiğim paraya helal olsun diyorum. Kabul, son kullanma tarihine az bir zaman kalmış. Ayda 1 kullanmanızı tavsiye etse ''Ürün bitmeden son kullanma tarihi geçeçek.'' DAiye yakınalım da, kutuda ''Her hafta 2-3 kez uygulayın.'' Diyor. Yani bu ay başlasanız düzenli kullanımda önümüzdeki ay bitmesi gerek. 19 TL'ye 3 tam boy için müsade edin de onlar da biraz kendi çıkarını düşünsün. Bu millet nerden ekmek yiyecek. Vanilya'yı da solda sıfır bırakır. Sezar'ın hakkı Sezar'a...

    YanıtlaSil
  4. adsız arkadasım,insanlara neden müdahale ediyorsun..bırak dileyen beğensin dileyen beğenmesin eleştirsin..nedir bu Allah aşkına..bu kutuların amma cok avukatı varmış..beğenmeyenelere bedavacı muamelesi yapmak,yahutta herşeyi para meselesi yapmak neden ??

    YanıtlaSil
  5. evet parayla ne alakası var 19 tl diye tam boy ürünün son kullanma tarihi 1 ay kalanını vereceğine deneme boyunu versin! bana gelen akne kreminin 1 ayı kalmış

    YanıtlaSil
  6. Ben de lila kutuyu beğendim vanilyaya göre. Fakat son kullanma tarihi bitmeye yakın bir ürünü tam boy göndermek yerine (kutu içinde 12 maske var), 3 poşet maske halinde gönderebilirlerdi mesela. Ya da başka bir ürün koyabilirlerdi diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil