İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

8 Ocak 2012 Pazar

Lush Lemony Flutter

Herkese merhaba,

Bugünün ikinci postu bir lush ürünü. Daha önce toplu yazdığım lush ürünlerinde bu güzellikten bahsetmiştim ama çok kısa bahsetmişim. Kendisi biraz daha fazla ilgiyi hak ediyor :)

Lush Lemony Flutter aslında bir tırnak eti/kütikül kremi. Fakat dirseklerde, dizlerde, topuklarda kışın çatlamış ellerde kullanılabilir.

Lush kendisi için şöyle demiş :

Tırnak dibindeki deri için krem. Tırnak dibindeki kuru deri tabakasını yumaşamasında yardımcı olur. Bununla kalmaz! Dirseklerinizi, topuklarınızı ve ayak parmaklarınızı da kullanmayı unutmayın.


Bunlar da içindekiler :

Fresh Lemon Infusion (Citrus limonum), Shea Butter (Butyrospermum parkii), Beeswax, (Cera alba), Lanolin, Soya Oil (Glycine soja), Cold Pressed Avocado Oil (Persea gratissima), Cold Pressed Flaxseed Oil (Linum usitatissimum), Mango Butter (Mangifera indica), Hydrogenated Palm Kernel Oil, Castor Oil (Ricinus communis), Perfume, Cold Pressed Wheatgerm Oil (Triticum vulgare), Lemon Oil (Citrus limonum), Lavender Oil (Lavandula hybrida), Tagettes Oil (Tagettes glandulifera), Chamomile Oil (Anthemis nobilis), Sodium Borate (Borax), Gardenia Extract (Gardenia jasminoides), Methylparaben, Propylparaben.






Normalde haftada bir- en geç on günde bir- manikür yaptıran biriydim. Bir gün tırnak diplerim isyan etti. Nasırlaştı neredeyse. Bu limonata kokulu sempatik şey tırnak diplerimi normale döndürdü. İçerisinden minik partiküller var kremin fakat elinize aldığınızda partiküller dağılıyor. Kremi daha yağlı bir hale getiriyor. Gece yatmadan önce tırnak diplerinize sürüp etlerinizi ittirirseniz sabaha manikürlü tırnaklarınızla uyanabilirsiniz. Bir mercimek tanesi kadar ürün bunun için yeterli.

Ayrıca soğuktan çatlamış/kanamış ellerinizin ekstra kuru kısımlarına masajla yedirebilirsiniz. Dirsekler ve topuklarda aynı şekilde.

Ürün oldukça yoğun kıvamlı. Dediğim gibi bir mercimek tanesi eller için yeter de artar bile. Ben de yaklaşık 6 aydır var. Düzenli kullanmama rağmen yarısını ancak kullandım diyebilirim. Ürün 50 gr ve 22.90 TL.

Şiddetle tavsiye ederim :)

Sevgiler...






5 yorum:

  1. Burt's bees'in de böyle bir şeyi varmış o da limon kokulu=)

    YanıtlaSil
  2. ya galiba bu el bakım ürünlerinin çoğu böyle ben de bir peeling var o da limon kokuyor :)) ellere de limonu atmayın sürün derler ya, var bir hikmeti herhalde :))

    YanıtlaSil
  3. kullandıktan önceki-sonraki halini fotoğraflayabilir misin ? :)

    YanıtlaSil
  4. cupcake tabiki:) yalnız haftasonuna kalabilir :S

    YanıtlaSil