İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

9 Ocak 2012 Pazartesi

Nars Orgasm..

Bu allığı bilmeyen kaldı mı bilmiyorum. Herhalde allık aleminin en popüler 5 ürününden biridir.

Bu pembe-şeftali tonlarına sahip içinde altın ışıltıları olan bir allık. Yüze aydınlık ve hoş bir görünüm veriyor. Pigmentasyonu gayet yerinde. Klasik Nars diyebiliriz bu konuda. Toz toz durmuyor ciltte kesinlikle. Hemen hemen her ten rengine gidebilecek bir renk.  Aynı allığa sahip bir arkadaşımda pembe dururken, bir başkasında şeftali benim cildimde ise şeftali-altın baskın duruyor. Fiyatı 65 tl. Bendeki 2 senelik sanırım. Hala bitmedi. Biterse bir daha alır mıyım? Evet alırım. Fakat yine de bu allığın ismi başka birşey olsaydı bu kadar olmazdı diye düşünüyorum. Çünkü piyasada benzer tonlarda çokça allık mevcut. Mesela MAC Springsheen, theBalm Hot Mama ilk aklıma gelenler. Springsheen biraz daha turuncumsu, hot mama da ise altın ışıltısı daha fazla duruyor benim nc15-20 tonundaki cildimde.

Gelsin resimler...












Sevgiler :D


7 yorum:

  1. narsın ışıltılı allıkları daha mı çabuk bitiyor nedir anlamadım, ben dolce vitayı 6 aydır neredeyse her gün kullanıyorum, baksan hiç kullanılmamış dersin :) ha mümkünse böyle devam etsin tabi, bitmesini hiç istemiyorum - ama çok şaşırıyorum bu duruma :)

    YanıtlaSil
  2. :) francesca şaşırdım ya belki de vardır bir hikmeti ışıltısızların :)

    YanıtlaSil
  3. bende hiç biri bitmiyor:)))springsheen buna göre bana daha pembe geliyor niyeyse;)bende diplerini görürüm insallah allıklarımın bi gün=)

    YanıtlaSil
  4. ne güzel dibini görmüşsün :) daha ben hiçbir allıkta bunu yaşamadım. Nasıl bir duygu?

    YanıtlaSil
  5. Ne yalan söyleyim bulana kadar canım çıktı en son sephorada adıma ayırttırdım öyle bi hevesliydim yani ama şimdi hiç elim gitmiyor..sıkıldım galiba

    YanıtlaSil
  6. itsbeacim inşallah :D
    makyajcadısı güzel bir duygu açıldıkça daha çok kullanasın geliyor :D
    elaselcim kaldır bir ara gözünün önünden gitsin sonra kullanınca daha çok elin gidiyor:)

    YanıtlaSil
  7. Arada bi özlemek lazım dimi=))))

    YanıtlaSil