İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

1 Ocak 2012 Pazar

Sebamed Everyday Shampoo-Sebamed Hergün Kullanım Şampuanı

Herkese merhaba,

pazartesi sendromuma-aslında benimkisi pazar gecesi sendromu-iyi gelsin diye bir post daha hazırlamak istedim.

İkinci postum organicum almak için girdiğim eczaneden, organicum olmadığından hadi alayım bari diye aldığım sebamed hergün kullanım şampuanı. Normalden kuruya dönük saçlar için sabunsuz şampuan.

Ben bu şampuanı sevmedim. Halı şampuanı olması gereken bir şampuan. Ben azimle bitirmeye çalıştım sonunda kardeşime verdim. Erkek olduğu için çok takmıyor hangi şampuan olduğunu :)

Bir kere normalden kuruya dönük saçlar bunu kullanırsa iyice kurur gibime geliyor. Benim normal olan saçlarımı kuruya çevirdi. Öyle ki kazık gibi olan saçlarıma krem arar oldum. Normalde kullanmam. Bilmeyenler için benim saçımda boya yada herhangi başka bir kimyasal işlem yok. Ona rağmen saçlarım kurudu. Kokusunu da sevmedim. Organicum da sülfatsız ama gayet güzel köpürüyor bu o kadar köpürmedi de. Kısacası bir daha almayacağım ürünler listesine üst sıralardan giriş yaptı. Merak edenler için fiyatı 19 TL.


Herkese güzel haftalar :D
Sevgiler :))

6 yorum:

  1. Söylediğin iyi oldu canım daha bugun sebamedin sampuanlarından konusuyduk:)

    YanıtlaSil
  2. mervecim sevindim ben de bir faydam olduysa:)

    YanıtlaSil
  3. organicum'dan memnun musunuz peki??

    YanıtlaSil
  4. sihirli süpürge çok çok memnunum. çok uzun süre kullandım. hatta şurada detaylı yazmıştım. http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=3488496542994037392#editor/target=post;postID=4882137292292211739

    YanıtlaSil
  5. Organicum'dan ben de çok memnunum=)

    YanıtlaSil