İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

11 Ocak 2012 Çarşamba

Vanilya Club üyeliğim ikinci bir emre kadar durdurulmuştur!

Herkese merhaba,

Bu ayın vanilya kutusu bugün ulaştı. Ben de az önce eve gelip açtım. Zaten biliyordum neler geleceğini ve üyeliğimi dondurmayı da düşünüyordum. Görmek sadece bu kararımı pekiştirdi.

Bu ayın kutusundan

1. Alessandro Gloss-Tam boy
2. Alessandro mini boy oje
3. L'occitane mini (35 ml) bademli duş yağı
4. Essie mini el kremi (59 ml)
5. Dermokil tek kullanımlık maske
6. Tresan saç toniği-50 ml
7. L'occitane hediye çeki-50 tl ve üzeri alışverişlerde body lotion hediye


Şimdi...
Ben bu ilk abone olanlardan olduğum için bu kutu 15 tl'ye mal oldu. Yeni üyelere 35 tl. Önümüzdeki ay eski üyeler de 35 tl'den alacak.

İçindekiler tutarsalar olarak bakıldığında 35 tl eder belki fakat lüks kozmetik ürünleri deyip içinden kepekli saçlar için tresan tonik çıkarsa olmaz.

Dermokil maskeye hiç girmiyorum. Kullanmayacağım zaten. O nedir öyle. Benim cildim kurudu gitti kışın zaten.

Alessandro iyi bir markaya benziyor fakat başladığından beri içinden alessandro zımbırtısı çıkıyor. Gloss güzel bir renk ama benim daha açılmamış gloss ve rujlarım var benzer renklerde. Kendisini bir çekiliş için saklayabilirim. Oje de kalite ama mavi pek benim rengim değil.

L'occitane badem yağlı duş jeli de güzele benziyor ama çok ufak. Zaten L'occitane da doğumgünü vesilesiyle (bir ürün alana bir hediye) ya da ay sonu indirimi, kış indirimi gibi şeylerle birçok aklımda kalan ürünü denedim.Kaldı ki l'occitane kart sahipleri kartta puanda biriktiriyor. Dolayısıyla hediye çeki çok da işime gelen birşey değil. İndirim olsaydı daha güzel olurdu.

Essie el kremi de mini mini minicik. En işe yarayan iki üründen biri benim için. Diğeri de duş yağı.

Ben öyle zor beğenen biri değilim. Fakat bu paket 35 tl etmez. Yani içinde bir tek adam gibi olan gloss var. Ben şahsen her ay bir alessandro ürünü görmekten sıkıldım.Dönüp durup aynı markayı gönderiyorlar. Benim cildim hassas. Dermokili sürü ondan sonra kızarık bir ciltle uğraşmak istemiyorum. Tresan gibi drugstore bir markanın, şampuan da değil saç toniğini göndermişler. Ben krem kullanmam bu nedir?

Demek istediğim gerçekten denemeye değer ürün yollamadıkları. Bir de bu markaların pazarlamasına dahil olduğu için kutu maliyetlerinin çok yüksek olduğunu düşünmüyorum. Testerdan az hallice ürünler. Eminim ki alessandroyla da bir anlaşmaları var herhalde her ay aynı şey. Geçen aylarda bacak parfümü yollamışlardı. O nedir yahu?

Geçen ay da içime çok sinmemişti ama hani bu ay artık düzelirler içerikleri iyileşir diyordum. Fakat yok.
Şöyle bir referans vermek gerekirse-Bu paraya 3 lush sabunu, MAC göz kalemi (39 tl), sephora indiriminden bir sürü şey, Body shop sülfatsız yeşil şişeli duş jellerinden 2 ya da 3 tane alınabilir. İlk aklıma gelen bunlar.



Bir de en çok kızdığım küüüt diye 15 tl'den 35 tl'ye çıkarmaları. Buna karşılık beklenti yüksek oluyor haliyle.

Son olarak bunlar benim kişisel fikirlerim. Kimseyi kırmak incitmek istemem :)

Sevgiler...



8 yorum:

  1. valla katiliyorum. icinden cikanlara bakilinca gercekten o verdiigniz paralara yazik. o parayi her ay bi kenara koyun ve istedigini alin. cok dandik seyler cikiyor ama ne hikmetse herkeste bi kutu cilginligi basladi :/

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle haklısın ben geçen ayki kutumu görünce hemen dondurdum üyeliğimi çok da iyi etmişim,o paraya dediğin adam gibi ürünleri alırm daha iyi...

    YanıtlaSil
  3. Ben de üyeliğimi az önce iptal etmiş bulunuyorum. bana da yağlı saçlar için şampuan ve normal ciltler için maske yollamışlar,kuru cilt ve kuru saç yapısına sahip olmama rağmen.
    Yalnız,rakipleri aylık 20 tl alırken,daha ilk aydan fiyatlarını 35 tl ye yükseltmeleri de cesaret işi bu arada,o açıdan da tebrik etmek lazım kendilerini:)

    Sevgiler,selamlar...
    Bahar

    YanıtlaSil
  4. Ben de iptal ettim ama 35 tl vermek istemediğim için. 15 veya 20 tl ye bu tip içerik göndermeye devam etseler iptal etmezdim sanırım. Ben biraz severek ayrılıyorum yani :(

    YanıtlaSil
  5. Canım güle güle kullan! Aslında kutunun içeriğine bakınca değer olarak 35 TL'yi geçiyor ama tabii dediğin gibi o fiyata gidip kendine başka şeyler almak da mantıklı! Burada tek güzel olay her ay süpriz bir kutu olması sanırım...Bir de hep aynı markalar gelmesi konusuna da katılıyorum, keşke Nars vs gibi markalar çıksa y.dışındaki gibi :(

    YanıtlaSil
  6. kızlar güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim:)
    francesca evet 15 tl olsa belki ben de devam ederim ama benim asıl kızdığım fiyatı bir anda 35 tl ye çekip içeriklerine bu 20 tl lik artışı yansıtmamaları. Rakipleri 20 tl iken bir de.Ayrıca olumsuz yorumlara da gelemiyorlar.35 tl nin üzerine az biraz daha koyup istediğim/ihtiyacım oaln bir şeyi almak daha karlı geliyor şu anda.

    YanıtlaSil
  7. merhabalar
    ben de bu deneme boyu ürün satan firmaları inceliyorum, ama gördüğüm kadarıyla çok dandirik boy ve dandirik markalar için uçuk fiyatlar isteniyor
    dolar ile kaç lira ediyor bu 35 tl? 20 dolar etse 20 dolara usa da olsa ne ürünler gelir deneme boyu
    resmen saçmalık
    tr de müşteriye zulmedilgidini düşünüyorum
    allah kurtarsın bizi aminnnnn

    YanıtlaSil
  8. evet katılıyorum 35 tl vanilya club için fazla. bu tarz herhangi birşey için de fazla bence. Katılıyorum tr de şark kurnazlığı çok yapılan birşey

    YanıtlaSil