İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

25 Nisan 2012 Çarşamba

Yeniler & Bitenler

Herkese merhaba :)

Bugün son birkaç günde aldıklarım ve bitirdiklerim ile ilgili bir post hazırlamak istiyorum.



-Bioderma Sensibio Göz Kremi- Bu göz kremini birçok blogda gördüm. Olumlu yorumlar aldığı için denemek istedim.
-Bioderma Sensibio H20-Evet yine aldım. Bağımlıyım kabul ediyorum. Evde yaklaşık 2 litre var ama açıklayabilirim. Onlineeczanem.com'da Bioderma sensibio göz kremi alana 500 ml Sensibio H20 hediyeydi. Ben de hediyeli olanı seçtim. 59.50 TL ikisinin fiyatı.
-La Roche Posay Effaclar Duo Bu aralar cildim sapıtmış vaziyette. O yüzden Agop Kotoğyan sayesinde tnıştığım ve bir süredir ara verdiğim Effaclar Duo'ma geri döndüm.
- Laura Mercier oil free tinted moisturizer- Bunu 2 gündür kullanıyorum. Tabi ki detaylı bir post hazırlayacağım. Fakat iki gündür niye daha önce almamışım ben bunu diyorum.


Bunlar da onlineeczanem.com tarafından gönderilen sample lar. Minik Bioderma-yakında yazısı gelecek inşallah :)- tam seyahatlik.



Şimdi de bitenler :)

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex-İçinde birkaç dala kalmıştı geçenlerde bitti. Bugün de aramızdan ayrılarak geri dönüşüm kutusunda yerini aldı.

La Roche Posay Hydraphase Yeux- Bu göz kremini çok beğenmedim kabul ediyorum fakat sonra bir şekilde birbirimize alıştık. Bir daha almayacağım gerçi fakat yine de idare eder diyebilirim. 5 üzerinde 2,5-3.

İpek Pamuk-Bu kocaman dikdörtgen pamukları çok sevdim. Yine bir indirimde almıştım.


Şimdilik bu kadar :)
Aklımda çok güzel postlar var hangisinden başlasam acaba :)

Sevgiler :)

5 yorum:

  1. bende lm istiyorum:)güle güle kullan cnm

    YanıtlaSil
  2. sağol canım:) tavsiye ederim lm yi:)

    YanıtlaSil
  3. effaclar duo'yu agop mu tavsiye etti? ben de kullandım ama bende daha çok sivilce çıkarmıştı. Yeni cicilerini güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
  4. canım güle güle kullan aldıklarını :) sanırım nuxe nirvanesque kullanmıştın,kullanınca biodermayla karşılaştırabilir misin? birde tabi lm yorumunu bekliyorum..

    YanıtlaSil
  5. Yeldacım evet effaclar duo yu agop bey tavsiye etmişti ben çok memnun kaldım ama hepimizde farklı olabiliyor sonuçlar:S çok teşekkür ederim:)

    bbcim tabiki karşılaştırırım. lm hakkında detaylı bir post hazırlayacağım. Teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil