İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Jane Iredale So Bronze #3

Herkese merhaba,
Trafik ve sıcakla boğuştuğum bir günün akşamında ine blogumla beraberim :)

Geçenlerdeki alışveriş postumda geçen Jane Iredale ürünlerinden bronzerla devam ediyorum bugün.


Normalde makyaj malzemelerinin içeriğini yazmam ama Jane Iredale ürünlerinin sade ve bilumum acayip kimyasaldan uzak olduğunu vurgulamak için bronzerın da içeriğini eklemek istiyorum.

Mica, Boron Nitride, Titanium Dioxide, Zinc Stearate, Dimethicone, Stearic Acid, Pine Bark Extract, Pomegranate Extract, Isopropyl Jojobate. May Contain: Iron Oxides, Carmine.







Bronzer iki renkten oluşuyor görüldüğü gibi. Soldaki koyu tarafı mat. Biraz turuncumsu gibi. Genel olarak Nars Lagunanın bir tık turuncuya bakıp mat olan hali gibi diyebiliriz.. Sağ taraftaki kısım ise allık olarak kullanılabilecek bir ton. Pembe birazcık ışıltılı.


Ben ikisini karıştırıp allık olarak kullanıyorum. Mat kısmı da çok hafif konturlama amaçlı ve yine çok hafif 3 şeklinde tüm yüze uyguladım.Sonuç gayet başarılı.Kalıcılığı iyi.


Jane Iredale'in so bronze adlı bronzerlarının 3 rengi var. #1 en açık tonu ve tek renk. #2 en koyu olanı ve o da 3 gibi 2 renkli. 3 ise #1 ve #2inin karışımı gibi ortada bir renge sahip.








3 resimde de soldaki karıştırılırıp uygulanmış hali, ortaki mat bronzer, sağdaki ise allık kısmı.



Ürünle ilgili söleyeceğim tek olumsuz taraf fiyatı. Dermoeczanem.com da en uygun fiyatı buldum. 108 tl idi. 9,9 gramlık ürün için aslında değer çünkü çok uzun süre kullanılır. 


Biterse tekrar alırım.


Sevgiler :))

8 yorum:

  1. evet canım bu tarz ürünler kullan kullan bitmiyor o yüzden fiyata takılmamak gerekiyor :) güzel günlerde kullan fıstık:)

    YanıtlaSil
  2. bir çok ucuz marka alıp deneyip beğenmeyip bi kenara attıgım ürünleri düşünüyorum da bir kere sağlam bir ürün almak daha mantıklı
    uzuun süre gidiyor zaten
    güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan ama keske guerlain alsaydın bu fiyata. Bence pahali

    YanıtlaSil
  4. kozmetik deneyimleri dediğin çok doğru ben kendimi eğitmeye çalışıyorum bu konuda:) teşekkür ederim:)

    dahlia teşekkür ederim:) bu aralar cildime sürdüğüm şelere biraz dikkat eder oldum. O sebepten kozmetik markalardan uzağım.Hoş guerlain in terracota four seasons bronzerı hala içimde bir ukte :)

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. şu içerikteki carmine itici bir tek.evet doğal bir renklendirici ama bildiğin böcek.bazı gıdalarda ve kozmetiklerde kullanılıyor.bunun yüzünden pembe-kırmızı renkli herşeyin içeriğine bakarım

    YanıtlaSil
  7. Daisycim haklısın ama itiraf ediyorum beni çok rahatsıze etmedi:) Cildimi bozmadığı sürece sorun yok :)

    YanıtlaSil