İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

20 Ağustos 2012 Pazartesi

Sebamed Clear Face Antibakteriyel Temizleme Köpüğü

Herkese mutlu bayramlar..

Hayatım bir koşturma içinde geçiyor.Zevkli koşturmalar yorulduğuma değiyor ama bloguma eskisi gibi vakit ayıramıyorum. En akın zamanda eski rutinime döneceğim :)

Bugünün konusu geçtiğimiz bir alışveriş postunda almış olduğum Sebamed Temizleme Köpüğü. Bu temizleici cildi irrite edecek hiçbir şey içermiyor. Aksine kızarmış bozarmış hassaslaşmış ciltler için ideal. Aynı zamanda akneye sebep olan bakterilere karşı. İçeriği oldukça temiz. Tek eksisi parfüm içermesi ama ben temizleyicilerde aşırı yoğun bir koku olmadığı sürece çok önemsemiyorum.

Bu temizleyiciyle makyaj çıkarmamalısınız. Çıkaramazsınız da. Makyajdan arınmış cildinizi derinlemesine temizlemek için bu köpük. Bu görevini de başarıyla yerine getiriyor. Eğer cildinizde aktif sivilceler varsa 5 dakika cildinizde bekleterek kullanırsanız, aktif olan sivilceleri de söndürüyor. Pompalı bir mekanizması var. Aynı saç köpüğü gibi bir dokusu var.

İçindekiler:

Water, Cocamidopropylalbetainamide MEA Chloride, Cocotrimonium Mthosulfate, Sodium Lactate, Panthenol (Vitamin B5), Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol.

Ben çok memnun kaldım bu temizleyiciden. Tekrar almayı düşünüyorum. Daha önce yazmış olduğum Sebamed Clear Face Nemlendirici Jel ile baya iyi bir ikili oluşturuyorlar. Fiyatı 38 lira. Ben eczanemizde.com kampanyasından %40 indirimli almıştım.


Sevgiler :))

3 yorum:

  1. Nemlendiricisiyle beraber ben de denemeyi istiyorum ama kim bilir ne zaman:))))

    YanıtlaSil
  2. canım nemlendiricisini nem serumu gibi kullanmak oldukça iyi oluyor. Kalınca bir tabaka sürüp fazlasını temizleyince özellikle sıcak günlerde çok iyi geliyor. Ama tabii bizim listeler hiç bitmiyor ki :D

    YanıtlaSil
  3. her ürünün antibakteriyel özelliği sağlayan bir aktif maddesi olur genelde ve bu üründe de o aktif maddenin açık olarak verilmiş olması güzel bir şey gerçekten.. çünkü bazı bu tür kremlerde bu aktif maddeler zararlı da olabiliyor.

    YanıtlaSil