İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

12 Mart 2013 Salı

Bir alışveriş cadısının "indirimlr.com" keşfi

Alışveriş yapmayı hangimiz sevmiyoruz ki.
Hergün mutlaka alışeriş yapmasamda ziyaret ettiğim alışveriş siteleri var. Aynı anda 5 siteyi takip edip herbirinden ayrı şeyler beğenip karşılaştırmasını yapan biriyim. Kredi kartıma ait bütün bilgiler ezberimde olduğundan cüzdanımdan çıkarmama bile gerek kalmıyor alışveriş yapabilmem için. İnternette birçok ürünü daha avantajlı bulabilmek ve her kargo gelişini beklemek alışverşin ekstra keyifli tarafı oluyor.

indirimlr.com bu alışveriş sitelerinin rehberi olmuş bir nevi.Benim gibi aynı anda birçok yeri takip edenler için süper. Giyim, aksesuar, kozmetik, elektronik, ev-yaşam kategorilerinde birçok farklı mağaza hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Bilmediğiniz online alışveriş sitelerini keşfedebiliyorsunuz.İndirim kuponları tabinden sitelerin çeşitli indirim olanaklarını bulabiliyorsunuz..


Sitesinde şöyle bir açıklama var kendileri hakkında :

İndirimlr.com'da, bütün markaların yeni sezon ürünleri, koleksiyonları ve online alışveriş olanakları hakkında bilgi sahibi olabilir; en avantajlı alışveriş fırsatlarını ve kampanyalarını yakalayabilirsiniz. Bütün giyim, ayakkabı, aksesuar, moda, ev dekorasyonu, elektronik-eğlence, bilgisayar, ev-bahçe, spor ürünleri ve sağlık-güzellik markalarını bir arada bulabilir, dilediğiniz ürünü birçok online indirim kampanyası ile en ucuza satın alabilirsiniz. Markaların online shopları, indirim kampanyaları, ve outlet mağazaları için indirimlr.com'dan ayrılmayın.






Site facebook üzerinden de takip ediliyor.

Site sahiplerine ufak bir eleştirim var. Sitenin biraz ciddi bir görüntüsü var. Belki tasarımında ufak tefek değişiklikler olabilir.

Siz de merak ediyorsanız indirimlr.com'a buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder