İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

2 Mayıs 2012 Çarşamba

Bioderma Photoderm Max Ultra Fluide SPF 50+

Herkese merhaba,

Havalar ısındığına göre artık güneş koruyucu sezonu açılmış demektir. Hoş benim gibi hiperpigmentasyona meyilli kar tanesi beyazlığında insanlar için yaz kış her daim sezon.

Bugün yeni aldığım ve bir süredir severek kullandığım Bioderma güneş koruyucum hakkında yazacağım.

İçerik;


Paraben ve parfüm içermiyor. Zaten parfümlü güneş koruyucu var mıdır?



Yüksek oranda UVA ve UVB koruması var. Hassas, karma/yağlı, çilli, lekelenmeye müsait ciltler için olduğu söyleniyor. "Ultra hafif ve renksiz dokusu geride yağlı bir tabaka ve beyaz izler bırakmaz" diyor kutusunda.

Evet aşırı akışkan bir yapısı var. Evet beyaz bir iz bırakmıyor. Evet yağlı bir his de oluşturmuyor. Bir güneş koruyucu minimum ne kadar yağlı hissettirir düşünün ondan daha az.Makyaj altında sorun çıkarmıyor. Bende ekstra sivilcelenme yapmadı. 40 ml ve 55 tl civarında fiyatı var.İnternet eczanelerinde kampanyalı fiyatlarına rastlayabilirsiniz. Oldukça memnun kaldım. Tekrar alacağım.





Sevgiler :))

4 yorum:

  1. aa memnun kalmana sevindim cnm=)

    YanıtlaSil
  2. bana da sample yollamışlar güzel sanırım. photoderm spf 50+ kremini kullanmaya başladım yenice, onu da sevdim sanki ama çenemde de bir sivilce çıktı umarım ondan değildir. :(

    YanıtlaSil
  3. benim güneş koruyucularla ilgili sorum olacaktı,cilt tipim daha önce de söylediğim gibi hassas,yazın yağlıya dönük karma,bembeyaz ve çilliyim,biraz da sivilce lekeleri var ama az.
    la roche ve biodermadan güneş koruyucu bakıyorum,la roche da anthelios fluid var sanırım bana uyan
    biodermada da photoderm max ultra fluide, photoderm max lait (süt kıvamlı), photoderm max sprey (daha ekonomik sanırım), photoderm max stick ve photoderm mineral var
    bahsettiğim tüm ürünler 50+ spf tabii ki
    bunları yorumlayabilir misin bir postunda karşılaştırmalı,hangilerini kullandıysan

    YanıtlaSil