İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

9 Mayıs 2012 Çarşamba

Bütün ojelerimi alın beni Knackered ile bırakın..

Gerçek hislerim bu... İddia ediyorum bugüne kadar sürdüğüm en güzel oje. Bir tek bu ojeyi sürebilirim. (Belki bir de Orly Rage )

Yeşilimsi-gri bir ojenin içinde binlerce rengarenk ışıltı var. Bu ışıltılar da ojeyi harika bir renge dönüştürüyor. Bazen yeşilimsi, bazen morumsu yansıyor.

Butter London ojelerin yapısı jel kıvamda. Klasik ince uçlu fırçaları var. Çok çabuk kuruyorlar. 3 kat sürmek gerekiyor ama kalın ve kurumaz bir hal almıyor.11ml Fiyatı 39.90 TL. Douglaslarda satılıyor. Essie ojeler 13,5 ml, Inglot ojeler 15 ml, rimmel in küçük ojeleri 8 ml.

Bir daha alır mıyım? Tabii ki alırım. Hatta yanına başka Butter London kardeşler getirebilirim.






7 yorum:

  1. disco biscuiti aldım, bunu almadığım için çook pişmanım şuan :((((( googledaki bazı görselleri beğenmeyip son anda vazgeçmiştim ama senin fotolarda harika ötesi duruyor :( pöf :((

    YanıtlaSil
  2. pınarcım ben de disc biscuit i almadığıma pişmanım :) bir ara pişmanlığımı gidereceğim :) gerçekten çok güzel bir renk kaç kişi geldi sordu bilmiyorum..

    YanıtlaSil
  3. waw çok güzel cidden !! tekrar güzel günlerde kullan tatlım:)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzelmiş gerçekten...nasıl ışıl ışıl, çok yakışmış! <3

    YanıtlaSil
  5. ben bu ojelere 40 tl versem mi vermesem mi karar veremedim, vazgeçtim.. ama rengi cidden güzelmiş :) butter london'dan birkaç oje için ekstra bütçe yaratabilirim! :D

    edankb.blogspot.com

    YanıtlaSil