İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

18 Mayıs 2012 Cuma

Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum

Herkese merhaba,
Bugün eve gelemeyeceğimi düşündüm bir an. Yolda giderken serviste hemen yanımıza yıldırım düştü. Otobanın yanındaki yüksek tepeye.. Bu tarz doğa olaylarından korkmam ama bugün bir irkildim.

Neyse evdeyim ve bugünün konusuyla karşınızdayım..

Diorshow Maximize Lash Plumping Serum nam-ı diğer Dior kirpik bazı benim ne zaman aldığımı unuttuğum fakat arada sırada çıkarıp kullandığım ve artık bitmesi gereken bir ürünüm.

Bu bazın vaadleri arasında kirpikleri dolgunlaştırmak ve uzatmak var. Fakat bunları kısa bir süre için değil uzun vadede serum etkisi göstererek kalıcı olacağını söylüyor.

Külliyen yalan. Yok öyle birşey. Evet kirpikleri dolgunlaştırıyor ve uzatıyor.Bunu gerçekten yaptığını söyleyebilirim. Çünkü tutkal gibi bir yapısı var. İçinde fiber yapılar var ve bunlar kirpiklere tutnup hem kalınlaştırıyor hem de uzatıyor.




Diorshow maskaraların fırçasından bir fırçası var. Ortaya yakın uzunlukta plastik kıllara sahip. İlk resimde fırçanın ucunda o tutkalımsı yapıyı ve uca doğru uzamış fibercikleri görebilirsiniz.



Bu bazı sürdükten sonra maskaranızı hemen sürmenizi tavsiye ederim çünkü çok çabuk kuruyor ve sonrasında maskara sürmek oldukça zorlaşıyor. Topaklanmaya sebep oluyor.

Bu bazı dün yazdığım L'oreal in 4D rimeli ile kullanmaya başladım bir süre önce. Rimeli çıkarmamı kolaylaştırdı. Kirpiklerim de neredeyse hiç dökülmedi.


Fakat uzun vadeli etkisi olduğunu düşünmüyorum. Bu o şekilde bir serum değil. Aldığımda fiyatı fena değildi ve çok da merak ediyordum. Zannedersem bir kampanya zamanıydı. Fakat kendisine şu anda 80 tl civarı bir para ödemem.

Sevgiler :))


2 yorum:

  1. Bunu ben de hep merak ederdim. Fircasi Diorshow Iconic'in fircasinin aynisi, ve ben Iconic'i cok sevmistim :) Belki bu iki Dior maskarasini birlestirip kullansam, o zaman daha güzel sonucla elde edebilirim hehe :) Paylasim icin tesekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. iheartsuu rica ederim ne demek :))

    YanıtlaSil