İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

10 Mayıs 2012 Perşembe

Maybelline Color Tattoo Immortal Charcoal, On and On Bronze, Eternal Gold

Herkese merhaba,

Önceki yazılarımda demiştim ya cildim inanılmaz kuru ve gergin diye şimdiyse aşırı yağlı. Dolayısıyla hiçbir ten makyajı yüzümde durmuyor. Ben de kendimi farlara adadım.

Bu farları geçen hafta aldım. Hemen hepsini kullandım ve hemen de yazısını yazıyorum. :)

Bu kadar konuşulmaya değer ürünler mi? Kesinlikle evet. Çok beğendim. İyi ki almışım. Stoklasam mı acaba ??


On and On Bronze, Immortal Charcoal, Eternal Gold



On and On Bronze: Metalik bronz kahve.
Immortal Charcoal: Oldukça koyu gri bana içinde hafif petrol yeşiline bakan yansımalar var gibi geldi. En azından gözümde o şekilde durdu.
Eternal Gold: Oldukça sarıya dönük altın rengi.


Bu farları gözümde 24 saat denemedim ama bıraksam durulardı. Immortal Charcoal ile gayet güzel dumanlı göz makyajı yapılırmış bunu gördüm ve o makyaj minicik bile kımıldamazmış yerinden. Oldukça pigmentliler. Yukarıdaki swatchlar sadece tek bir dokunuşun eseri. Her biri baz olarak kullanılabilir. Normalde benim yağlı göz kapaklarımda hiçbir far bazsız durmaz ama bu farlar duruyor. On and On Bronze u özellikle tavsiye ederim. Eternal Gold içinde altın rengi olan farlarla çok uyumlu olacaktır.

Mac Paintpotlardan daha mı iyi? Evet. Çünkü paint potlar çizgileniyor. Painterly hariç bende çizgilenmeyeni olmadı. Sıcak/nemli havalarda painterly bile çizgileniyor.

Fiyatları çok uygun. Uzun süre gidecek ürünlerden. Ambalajları da gayet şık. Hala var mı bilmiyorum ama geçen hafta Watsonsda Maybelline ürünlerinde 3 al 2 öde vardı. Normalde 15 TL civarı bir fiyatı var kampanyayla 10 TL ye geldi. Kesinlikle deneyin derim...


Sevgiler :))

8 yorum:

  1. güle güle kullan tatlım çok güzeller. ben de malatya ya gittiğimde diğer ay watsons tan alacağım inşallah. almayı istediğim 3 rek vardı zaten onları almışsın sen de zevklerimiz bir mi ne :)

    YanıtlaSil
  2. ezgicim teşekkür ederim :) evet ortak zevkli çıktık galiba ne güzel :)

    YanıtlaSil
  3. bende hemen alıcam, elfin krem far ikililerinden siyah-gri var bende ama feci çizgileniyor gün içinde

    YanıtlaSil
  4. Süpersin! Benim de göz kapaklarım yağlı ve birçok ürünü kullanamıyorum.Bunları da geçenlerde görüp çok beğenmiştim ama alsam mı almasam mı emin olamamıştım.Hemen gidip alıyorum birkaç tane. :)

    YanıtlaSil
  5. on and on bronze´u bende alsammi diye düsünüyordum, senin tavsiyenden sonra kesin almam lazim : )

    kiz birde su kelime dogrulamayi kaldirsan keske...iki kere yanlis girdim ikiser kelime soruyor herseferindede, okunmuyor bile dogrudürüst...: )

    YanıtlaSil
  6. kızlar güzel yorumlarınız için çook teşekkür ederim :)

    vivacım kaldırdım şimdi gerçi bir ara ekran kilitlendi ama kalkmıştır herhalde:)ben bilmiyordum bile öyle birşey çıktığını hehe :)

    YanıtlaSil
  7. Altın sarısı çok güzel görünüyor, alacağım sanırım=)
    güle güle sür cnm

    YanıtlaSil
  8. Elaselcim bronz olanı da kesinlikle öneririm :)

    YanıtlaSil