İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

30 Mayıs 2012 Çarşamba

Sally Hansen Instant Cuticle Remover

Herkese merhaba,

Bugün yine benim için mucizevi olan bir üründen bahsedeceğim. Burada bahsettiğim Lush Lemony Flutter, Sally Hansen Cuticle Remover ve yakın zamanda yazısını yazacağım SPA Instant Manicure benim tırnaklarımı kurtulan mucizeler. Sebebine gelince...

1-1,5 sene öncesine kadar her hafta manikür yapıtırıyordum. Arrtık öyle bir noktaya gelmişti ki tırnak diplerim nasırlaşmıştı ve kurumuştu. Hani derler ya manikür yaptırdıkça el alışır diye öyle bir şey varmış hakikaten.

Sonra bu huyumu bıraktım. Önce hiç oje sürmeden Bepanthene merhem ile tırnak diplerimi adam ettim. Sonrasında Sally Hansen Instant Cuticle Remover kullanmaya başladım.

Bu jel yapılı ürün tırnak diplerine uygulanıyor. Bir törpü ya da manikür çubuğuyla tırnak diplerinize masaj yapıyorsunuz ve 1 dakika içinde yıkıyorsunuz. Sonuçta tırnak dipleri temizlenmiş oluyor. Bir nevi ölü deri bu jelin içerisinde çözülüyor. Ayak tabanlarınızda oluşan nasırlar varsa onlar için de kullanabilirsiniz ve gayet etkili olduğunu söyleyebilirim.

Fiyatı 30 tl civarında olması lazım. Fakat benimkisi yaklaşık 1 senedir bitmedi düzenli kullanmama rağmen.
Tavsiye ederim :)




7 yorum:

  1. ben de çok beğeniyorum bunu :) her ne kadar mucize yaratmasa da çok etkili bir ürün. Şu 1 dk'yı geçirmeme olayında çok telaşlanıyorum ama :))

    YanıtlaSil
  2. Tatlim bunu bana neden daha once soylemedin?:))) cuticle delisi bir insan olarak tirnaklarima haftada bir manikur bile yetmiyor 2 gun sonra sertlesiyor ben de yoluyorum ve daha da kotu oluyor :( ben de en kisa zamanda alacagim bu cuticle removerdan hatta iste masamda bile tutabilirim :pp

    YanıtlaSil
  3. Sally Hanson'ın bu kütikül gidericisini çok merak ediyorum. Elimdeki tırnak eti yumuşatıcı ürünleri bitirir bitirmez ben de bunu deneyeyim işe yaradığını öğrenmek güzel :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de kullanıyorum canım bunu. ben de memnunum:)

    YanıtlaSil
  5. Evet ya katılıyorum yaptırdıkça alışıyor, eskiden bu kadar yanlardan fazlalık çıkmazdı bende ama son 3-4 yıldır çıkıyor..:(

    YanıtlaSil
  6. dofacım ya aynen ben de geçti mi çok mu oldu diye telaşlanıyorum :)

    Gizim aldın mı bugün acaba :)ence de işte masada tutabiliriz :)

    Guzelliknehri umarım memnun kalırsın :)

    Yeldacım :))

    Elaselcim ben çok özel bir gün falan yoksa kendim yapıyorum artık ve ellerimin rahatladığını hissediyorum.

    YanıtlaSil
  7. Aldim canim benim, hatta alir almaz evde cuticle'larimi remove ettim :p harikaymis gercekten, bugun manikure gidecektim sira vardi kuaforde gidemedim ama bu urunle gitmis kadar oldum :)))

    YanıtlaSil