İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

4 Mart 2013 Pazartesi

Dermalogica Daily Microfoliant

İyi geceler sevgili okuyucular,

Benim gibi paçalı tavuk kategorisindenseniz şu an sizin için gece demektir. Saat 20:58 şu anda. Bu muhteşem (!) pazartesi gününün yorgunluğunu üzerimde daha da çok hissettiğim şu dakikalarda benim için bir evlat diye nitelendirebileceğim bu güzide ürün hakkında yazmak istedim.

Daily Microfoliant benim yaklaşık 1 ay önce aldığım ve aldığımdan beri bayıla bayıla kullandığım bir ürün oldu. Çünkü granüllü olmasına rağmen oldukça yumuşak. Normalde granülü peelingler ben de hassasiyet yapabiliyor.Pirinç unu gibi bir kıvamı var. Yarım çay kaşığı yüzünüze ve boynunuza yetiyor. İsmi hergün kullanılabilir dese de ben haftada 2-3 kullanıyorum. Geri kalan günlerin 1 ya da 2 sinde acnelyse ya da tretin kullanıyorum.

Bu rutinle cildim oldukça aydınlandı ki bilen bilir rüzgar esse sivilce çıkabilir bende.

Pahalı mı? Dermalogica ürünlerinin ortak özelliklerinden biri pahalı olması fakat bu paranın hakkını veriyor. Ayrıca daily microfoliant kocaman. Ailece peeling yapsanız 1 sene yeter.


Kendisini pek bir gönülden tavsiye ederim.

Mutlu rüyalar :)

Sevgiler :)

8 yorum:

  1. Bende çok beğeniyorum fiyatına aldırmadan:)

    YanıtlaSil
  2. yaşasın daily microfoliant kardeşliği :D

    YanıtlaSil
  3. selam bende bu ürünü aldım ancak şöyle bi sıkıntı yaşadım ürünü aldığımda içindeki ürün miktarı dermalogica nın c sinin seviyesinde filandı yani eksik gibi geldi. sizinde dikkatinizi çekti mi acaba böyle bi durum

    YanıtlaSil
  4. selam benim yuzumde de birkaç sivilce var bu urunu almayı düşünüyorum ama sivilceniz varsa peeling kullanmayın diyorlar bazı forumlarda sence bu urun sivilcede de yardımcı oluyormu yoksa sadece cildi aydınlatmakta lekelerde mi etkili?

    YanıtlaSil
  5. selam bende bu urunu almayı düşünüyorum ancak yuzumde birkaç sivilce var ve sivilceniz varsa peeling kullanmayın diye bazı yorumlar okudum. sence bu urun sivilcede de etkilimi yoksa sadece aydınlatma ve lekede mi işe yarıyor?

    YanıtlaSil
  6. selam eğer çok yoğun sivilcelenme yaşamıyorsan bence sorun olmayacaktır. benim de cildimde her daim bir iki tane sivilce olur. zararını görmedim. sivilceleri uzun vadede engelliyor çünkü peeling yapıyorsun.cilt yüzeyinde birikim olmuyor.
    aydınlatma ve lekede de baya etkili.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yogun değil işte sürekli olarak iki yada uc tane oluyor. umarım yardımcı olur. tesekkür ederimm:)

      Sil