İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

5 Mayıs 2012 Cumartesi

Bitenler ve Avon anew göz kremi.

Herkese merhaba,

Bugün bir bitenler yazısı ile karşınızdayım. Aynı zamanda biten avon göz kreminden de biraz daha detaylı bahsedeceğim.


1-Ceradolin losyon
2- La Prairie Cleansing Water sample ı- Hatırlamadığım bir tarihte sevilden sample olarak vermişlerdi. 60 ml. Yaptığı iş kağıt üstünde Bioderma Sensibio H20 ile aynı ama Bioderma her anlamda fark atar. Berbat bir parfüm kokusu var. Ivıra zıvıra dökerek, bulaşan maskaraları falan temizlemek için kullandım. Attığımda hala içinde vardı biraz.
3-Lush Turkish Delight Duş jeli/kremi. Fena değil idare eder ama 49.50 tl edeceğini düşünmüyorum.
4-L'occitane vücut kremi- Bu krem vanilya club ya da lila kutudan çıkmıştı. Fena nemlendirmiyor. Değişik bitkisel bir kokusu var. Çabuk emiliyor. Fakat orjinal boyunu alacak kadar sevmedim.
5- Avon Anew Clinical Eye Lift Göz Kremi- Bu göz kremi benim öylesine kullamaya başladığım sonra da bitene kadar kullanayım bari dediğim bir krem oldu. Orjinali şöyle birşey:

Görüldüğü gibi iki kısmı var. Turuncu olan kısım jel yapıda ve kaş altına sürülüyor. Eye lift adı da bu kısımdan geliyor çünkü kaşları kaldıracağını vaad ediyor. Diğer kısım ise krem. İçeriğinde eksi olarak paraben-ki benim için paraben eksi değil çünkü kanıtlanmış kesin veriler yok hala ama sakınanlar için yine de söyleyeyim istedim-dışında kalan birşey yok.

Yorumlarıma gelirsek... Jel kısım kaş falan kaldırmıyor. Zaten öyle bir beklentim yoktu.Jel olmasından  dolayı bir serinlik ferahlık veriyor. Biraz yapış yapış bir hissi var. Gündüz hiç kullanmadım bu tarafını. Krem tarafı ise güzel nemlendiriyor evet. Milia falan yapmadı. Hatta bitsin diye kurumuş gitmiş göz altlarıma tabaka halinde sürdüm birşey olmadı. Bu kremi annemin bir arkadaşı vermiş. Kötü değildi ama para verip almaya değecek kadar da iyi değildi. Ayrıca kavanozdaki ürünleri hijyenik bulmuyorum. Benim için ayrıca bir eksi.


-Flormar supermatte serisinden bir ruj numarasını 217 idi sanırsam. Bu da çöpe gitti. Kokusu iğrenç olmuş. Bir kere kullandım sanırım. Çok da sevmedim.

-Flormar Terracota Allık #41-Bunun da kokusu değişmişti ve taşlaşmış kısımları vardı. Kendisi çöpte.

Ürün bitirmek insanı hafifletiyor gerçekten. Dolaplar boşalıyor. Yenilere yer açılıyor.

Sevgiler :))


8 yorum:

  1. hafifledin mi canım:) avon ürünlerini çok uzun zamandır almıyorum cilt ürünlerini hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarımın ciltlerinde lekeler oluştu şahit oldum, iyiki sana dokunmamış bu krem, sonra geri dönüşü çok zor oluyor çünkü:(

    YanıtlaSil
  2. özgecim hafifledim valla haftaya da birşeyler çıkar kesin :)
    avon bana dokunmadı ama dediğim gibi para verip almaya değecek ürünleri yok.

    YanıtlaSil
  3. bana da bu krem birşeylerin yanında hediye gelmişti ama daha açmadım, şu anki neutrogena kremim kadar iğrenç olmayacağına eminim ama(:

    YanıtlaSil
  4. kitten neutrogenadan neden memnun değilsin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bendeki radiance boost olan ama göz altı morluklarını azaltmak yerine çoğaltıyor, en ufak nemlendirmesi de yok. benim göz altlarım genetik olarak mosmor ve kuru, bu kremden hiç bir fayda alamadım

      Sil
  5. Kitten geçmiş olsun canım. Daha medikal olan göz kremlerine bakabilirsin belki. Şu içinde vitamin olanlar işine yarayabilir :S

    YanıtlaSil
  6. Ceradolin'i hangi arada bitirdin yahu:)nasıldı, memnun kaldın mı?

    YanıtlaSil
  7. elaselcim benim elim biraz boldur hehe:) valla yüzüm yağlı haline dönene kadar kullandım sonra vücut için kullandım. Güzeldi memnun kaldım. Basit, hoş. Bir daha alabilirim.

    YanıtlaSil