İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

18 Mart 2012 Pazar

Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun:) Mac Russian Red

Herkese merhaba,

Geçen gün forumda-itsbeauty.com- Russian Red'in konusu geçmişti. Ne zamandır yazacağım diye düşünüyorum ama fotoğraflarını çekemiyordum.

Neyseki elimden geldiğince fotoğraflayabildim ve işte yazısıı :)

Russian Red Mac'in mat serisine ait rujlardan. Tam bir kırmızı. Hafif mavi alttonlu, klasik, Marilyn Monroe kırmızısı. (Mavi alt tonlu rujlar dişleri daha beyaz gösteriyor bu arada) Çekmecemde olduğunu düşününce bile mutlu ediyor :) Her ne kadar canlı bir kırmızı olsa da öyle cırtlak bağıran bir ton değil. Her yaştan herkese uyabileceğini düşündüğüm gece de gündüz de kullanılabilecek bir kırmızı.

Dudakları mı kurutuyor mu derseniz cevabım kesinlikle hayır. Fakat bunun için ruju sürmeden önce oldukça yoğun bir tabak halinde lip balm sürüp bekliyorum sonrasında fazlasını alıp ruju uyguluyorum. Gün içinde beni rahatsız etmiyor. Kalıcılığı gerçekten çok iyi. Dudak kalemiyle uygulamak isterseniz MAC Brick bu ruja gidebilecek bir kalem.

Uygularken fırçayla iyice yedirerek bir kat uyguluyorum. Sonrasında peçeteye fazlasını alıp bir kat daha uyguluyorum ve hazırr. Eğer vaktim varsa dudak kalemini tüm dudağa hafifçe uygulayıp iki kat uyguluyorum. Böyle olunca daha kalıcı oluyor.

Kırmızı ruj klasik nudelardan, pembelerden daha fazla emek istiyor sürerken ama Russian Red bu kadar uğraşın hakkını veriyor. 20 seneden fazladır piyasada. Kendisi Madonna'nın Blonde Ambition Tour turnesi boyunca uyguladığı yegane ruj aynı zamanda.
Kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatı 43 tl.










8 yorum:

  1. mac in mat serisini seviyorum,keşke dudaklarındada görseydik tatlım:)

    YanıtlaSil
  2. özgecim ya dudaklarımda çekemiyorum resim denedim ama bi acayip çıkıyor:) mat seriyi ben de çok seviyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Swatch için teşekkürler canım. bekliyordum bu postu. Gidip denemeyi düşünüyorum umarım bana yakışır=)

    YanıtlaSil
  4. elaselcim rica ederim :) güzele ne yakışmaz ya kesin yakışır ;)

    YanıtlaSil
  5. benim genelde derdim rujların gün içinde dudak yanlarında toplanmasından doğan kötü görüntü :/ kırmızı rujda özellikle :D
    peki mac in bu rujunda bahsettiğim sıkıntıyı yaşadınız mı acaba ? yada bu konuda bir tavsiyeniz var mıdır :)

    YanıtlaSil
  6. merhaba,
    macin bu rujunda hiç yaşamadım. genel olarak yaşamıyorum aslında :) naçizane tavsiyem ruja uygun bir dudak kalemiyle-russian red için genelde mac in brick kalemi öneriliyor- sadece dudak çerçevesi yapmak yerine dudağı hafifçe boyamanız ve sonrasında mümkünse fırça yardımıyla ruju sürmeniz. Bir kat sürdükten sonra peçeteye fazlasını alıp ikinci katı geçmeniz. BUu şekilde ruj oldukça kalıcı olacaktır.

    YanıtlaSil