İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

23 Ekim 2011 Pazar

Bioderma Sensibio Freshness Deo Roll on

Herkese merhaba,
hemen aklımdaki ikinci postumu da yayınlayayım. Elimden geldiğince ürünlerin içeriklerine dikkat ederek almaya çalışıyorum. Bu konuda takıntılı değilim ama bir ürünün içeriği ne kadar temizse o kadar iyi.

Deodorant kullanmadan geçen günümüz yok fakat koltukaltına kullandığımız ürünler özellikle büyük önem teşkil ediyor. Deri üzerinden bu kimyasalların birçok hastalıkla ilintisi var. Özellikle meme kanseri ve alzehimer benim en çok duyduklarım.

Biodermanın bu ürünün içinde aluminium chlorohydrate maddesi yok. Nedir bu madde? Piyasada bilinen bütün deodorantların içerisinde terleme önleyici olarak kullanılan bir tür tuz. Bu tuz gözenekleri doldurarak terlemeyi minimuma indiriyor. Bu maddeyle ilgili birçok araştırma var. bu linkteki makale koltukaltına uygulanan kozmetiklerin kanserojen etkileri üzerine.

Biodermanın bu roll-on un içerisinde alkolde bulunmuyor. Dolayısıyla ciltte irritasyon yapmıyor.

Bu ürünü 1 alana 1 bedava şeklinde eczanelerde ve online olarak bulabilirsiniz. Bu ürün ayrıca 2 bioderma puanı içeriyor. Bilmeyenler için bioderma puanlarının toplanı 10 olunca 2 puanlık bir bioderma ürününü bedava alabiliyorsunuz. Ben benimkilerle 500 mllik Sensibio almıştım.

Bu ürünü yaz başına doğru keşfettim. Ne yazıkki alışkanlıktan dolayı bu ürün yaz başında beni kurtarmadı. Klasik deodorantlara geri döndüm.Fakat havalar serinlediğinden beri kullanıyorum ve çok memnunum.Yine alabileceğim bir ürün. Bu ürüne alternatif olarak Sebamed roll-on var. Yaz boyunca kullanan arkadaşım gayet memnundu kendisinden. Sebamedi de deneyeceğin en yakın zamanda.

Biodermanın bu ürünü beyaz kapaklı. Bir de pembe kapaklısı var. O aluminyum içeriyor Antiperspirant diye geçiyor adı da.. İkili satılanların bazıları 1 pembe 1 beyaz şeklinde. Bu ürünü düşünürseniz dikkat etmekte fayda var. İkilisi 25-30 TL civarında.

Sevgiler,
darkchocolatebrown




6 yorum:

  1. sebamedi ben kullanıyorum canım,oda aynı bunun gibi terlemeyi engellemiyor,zaten üzerinde de yazıyor,sağlıklı olan terlemeyi engellemeden kötü koku ve bakteri oluşumunu engellemekmiş.Tabi normal roll-onlardan sonra memnuniyetsizlik kesin oluyor ama meme kanseri ailede çıktığı için,sağlık benim için daha ön planda.

    YanıtlaSil
  2. busecim sağlık herşeyden daha önemli ben de artık bu tarz deodorantları hem kullanıyorum hem kullandırtıyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Benim puanlarım 10 olmuş=) gittiğimde bunu hediye olarak seçeceğim, umarım hediye kapsamındadır

    YanıtlaSil
  4. elaselcim bu ürün 2 puan. 2 puanlık bir ürün seçtirdiklerinden kapsamdadır diye düşünüyorum;)

    YanıtlaSil
  5. bioderma ürünlerini uygun fiyatlı bulabileceğiniz bir site tavsiye ediyorum. www.hassascilt.com tüm bioderma ürünleri %20 indirimli. üstelik ilave kampanyaları da var. bioderma almayı düşünenlerin incelemesinde yarar var diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  6. Ötügen Ana çok teşekkür ederim dediğin siteye baktım ve sipariş vermeyi düşünüyorum:)Blogumun ziyaretçisi olduğun için ayrıca teşekkürler.

    YanıtlaSil