İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

3 Ekim 2011 Pazartesi

Bioderma Sensibio H2O vs Bioderma Sebium H20

Bioderma'nın makyaj temizleyen yeri geldiğinde tonik görevi gören içerik olarak kaliteli ve uygun fiyatlı bu ürünlerini çoğu kişi kullanıyor zaten. Ben sensibio dan kaç tane bitirdiğimi bilmiyorum. Özellikle ,internet eczenelerinde  500 mllik 1 alana 1 bedava kampanyası devam ettiği için hala stoklu. Fakat yazın sensibio sipariş etmeme rağmen bana sebium olanını gönderdiler cerrahoğlu eczanesinden. Geri göndermek yerine kullandım çünkü cildim yazın yağlanmaya meyillidir. Ve sensibio kadar memnun kaldım. Sebium sensibionu yaptığı herşeyi yaparken içeriğindeki fluidactive maddesiyle ciltteki yağ dengesini ayarlıyor. Cildimi kurutmadan o yağlı halini normalleştirdi. Sebiumun tek eksi tarafı göz çevresi için kullanılmaması. Yaz döneminde tekrar alacağım bir ürün olacak. (Şişenin üzerinde göz çevresi toleransına sahiptir dese de bu ürünü göz çevresinde deneyen birinin yorumlarına rastlamadım.)

Sensibioya gelince:) Makyajın %90 ı çıkarıyor. Ben önce makyajı sonra cildimi temizliyorum mutlaka. Dolayısıyla yıkama jeliyle yıkadığımda cildim bütün kirden makyajdan arınmış oluyor. Göz makyajımı da gayet güzel çıkarıyor. Başka bir ürün kullanmıyorum. İki üründe alkol, sabun ve renklendirici içermiyor. İki ürün de 100ml, 250ml, 500mllik boylara sahip. En küçük boy 20 lira en büyük boy 50 lira. Dediğim gibi internet eczanelerinde (eczanemizde.com ve cerrahoğlu eczanaesi) hala 500 ml 1+1 kampanyası devam ediyor.Denemediyseniz mutlaka denemeye değer.

Bir de bu ürünün kullanıldığı,Lisa Eldridge in makyaj temizleme videosunu paylaşmak istedim.
Herkese sevgiler,
darkchocolatebrown

2 yorum:

  1. merhaba, bioderma ürünleri için alternatif bir adres vermek istiyorum. www.hassascilt.com bahsettiğiniz kampanyaların üzerine bir de %20 indirim yapıyorlar. yani tüm bioderma ürünleri %20 indrimli.

    YanıtlaSil
  2. Ötügen Ana teşekkür ederim tavsiyen için:)

    YanıtlaSil