İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

23 Ekim 2011 Pazar

Emma Watson-NYC Premiere

Bu kız çok güzel. Şu aralar Lancome un da yeni yüzü oldu. Kısa saçlarına ayrıca bayılıyorum ve bu sebepten bu kadar kısa saç istiyorum!

Emma Watson ın son Harry Potter filminin New York galasındaki makyajı bu. Gezinirken tekrar rastladım ve bloga ekleyeyim istedim.



Çok çok hafif bir ten makyajı var o kadar hafif ve doğal ki çilleri bile belli oluyor:) Bu tarz ten makyajlarına bayılıyorum. Çiller, yüzdeki benler makyajla kaybolmamalı.
Dudak renginde ya da bir ton daha koyu bir ruj uygulanmış ve kaşları da hafifçe belirginleştirilmiş.
Ve ve vee o inanılmaz güzel göz makyajı. Simsiyah bir far bu kadar yakışabilir heralde. Zaten altın ve siyah uyumunu çok severim.Göz kenarlarına uygulanmış parça parça altınlar var.uzaktan bakınca glitter gibi görünüyor. İnternette araştırınca bunun folyomsu bir ürün olduğunu gördüm. (gold leaf diye aratırsanız örneklerine rastlayabilirsiniz). ufacık parçalanıp kirpik yapıştırıcısıyla yapıştırılmış.  Çok şık ve yaratıcı olmuş. Yapana saygılarımı sunarım:)


5 yorum:

  1. bu kız çok güzel kıskanıyorum bazen:)kaşları ve gözleri o kadar uyumlu ki, renkten bahsetmiyorum makyajsız yani çok güzel:)Burada da makyajını beğendim enteresan olmuş:)Ben hayata yapamam o ayrı:D

    YanıtlaSil
  2. :) makyajsız güzel, makyajla güzel, kısa saçlı güzel. Bu kız lisa eldridge de makyaj yapıyor biliyorsundur:)

    YanıtlaSil
  3. nasııl lisa dan eğitim mi almış lisa mı ona makyaj yapıyooor:)bilmiyoruuum cnmm ama merakla cevabını bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  4. canım lisa ona makyaj yapıyor:) hatta geçenlerde ingiltere marie claire de yanılmıyorsam kapakta emma watson vardı o makyaj da lisanın:D bu makyaj lisanın değil ama onu biliyorum.

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten her şey gidiyor bu kıza. Abartı makyaj da kısa saç da. Lisa'nın yaptığı makyaj da çok güzel olmuş, kirpiklerini kıskandım ben de=)

    YanıtlaSil