İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

27 Ekim 2011 Perşembe

Essie Mademoiselle

Herkese merhaba,

bugünün yazısı ojeden olsun. Daha önce defalarca Essie ojelere bayıldığımı söylemiştim. Bugün de birini tanıtacağım. Essie Mademoiselle.

Bu çok açık şeffafa yakın bir pembe. Şişedeki rengi vermiyor. En azından benim dendiğim 3 katta. Hanım hanımcık ismiyle mühasır bir oje. French için uygun olabilir ama kimisine çok açık da gelebilir. Fakat Essie nin french için önerdiği ojelerden biri bu. Her zaman, gece gündüz kullanılabilir bir oje. Bendeki yaklaşık 6 aylık neredeyse yarısını kullandım. 15 ml. Son fiyatlara göre de 27.50TL.

1 haftaya yakın soyulmadan kullanılabildim. Bu zamana kadar yapısında herhangi bir macunlaşma olmadı ki Essie ojelerim hep böyle. Çok çabuk kuruyor.

Severek kullandım ama bir daha alır mıyım bilmiyorum çünkü başka markalarda benzer renkler bulunabilir. Essienin en önemli özelliği zararlı kimyasallar içermemesi ve yavaş yavaş çoğu marka buna yöneliyor.Ama ben bu markadan bir tane her gün kullanmaya oje seçeceğim derseniz bu güzel bir alternatif.








8 yorum:

  1. essie'nin ridge fillingi de rengi de böyle sanki :) en azından şişesinde görüneni.

    YanıtlaSil
  2. dofacım çok benziyor renkleri gerçekten:)

    YanıtlaSil
  3. bende böyle dogal kullanirim genelde, cok severim, ama dedigin gibi daha ucuz markadan almak daha mantikli, ayni isi görüyor : ) Yinede arada kendimizi bir simartmak lazim, "mademoiselle" de cok hos geliyor insanin kullagina yani haha :D

    YanıtlaSil
  4. bence de isim çok havalı:)arada kendimizi şımartmak lazım:)

    YanıtlaSil
  5. Sen iyi kullanmışsın, bendeki hala duruyor..güzel renk ama bu aralar koyu renklerden gidiyorum=)

    YanıtlaSil
  6. elaselcim base coat gibi kullandığım da oldu bu rengi. Bu mevsim koyu renkler çok güzel oluyor:)

    YanıtlaSil
  7. bn de şişesindeki rengi çok sevmiştim ama tahmin ettim o renk yerine şeffaf duracağını.pastelde de var o renkler alsam pişman olurdum galiba.sen yarılamışsın cnm güle güle kullan.o şişedeki rengi veren bri oje yok galiba.:(

    YanıtlaSil
  8. maalesef şişedeki rengi veren oje yok. alternatif çok renk var piyasada ben tutturukluğumdan aldım:)

    YanıtlaSil