İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

9 Ekim 2011 Pazar

Eylül ayı en çok kullandıklarım

Bugün 9 Ekim ve ancak en çok kullandıklarım fotoğraflayabildim. Tembellik değil ama cruella de vil ve cindrellanın üvey annesi gibi iki kadınla çalıştığım için ancak zaman bulabildim.

Bu ay en çok bunları kullandım elim hep bunlara gitti çoğunlukla.

Dior Healthy Matte bronzer: Birkaç post öncesinde kendisinden bahsetmiştim. Çok seviyorum bayılıyorum. Bunu 3 yöntemiyle uyguluyorum sonra da çok hafifi allık bitti gitti.

Benefit Sugarbomb: Ben bu allığı Mad Men dizisinden Christina Hendricks' e uygulanmış halini gördükten sonra almaya karar verdim. Evet şeker gibi ama pespembe değil. Üst ve alttaki şeftali rengiyle çok doğal bir renk oluyor. Esmer tenlerde tam belli olmaz rengi ama beyaz ve buğday tenlilerde gerçekten hoş duruyor.

Clinique High Impact rimel: Bu rimeli ben 3 kere aldım. Memnunum çünkü gözümü sulandırmıyor, kirpiklerimi dökmüyor, kolayca çıkıyor. Ben rimelde aradığım şey dolgunluk bu da orta şiddette bir dolgunluk veriyor. Yakın zamanda bu zamana kadar kullandığım bütün rimellerle ilgili bir post hazırlayacağım clinique de yerini alacak.

Mac Painterly paint pot: Resimden belli olmuyor belki ama ben 2/3 ünü bitirdim. Normal insanların göz kapağında tek bir katlanma çizgisi var ben de iki. Hatta kimi kendini bilmez mualar tarafından "hanımefendi sizin göz kapağınız yok doğru düzgün tabi ki farlar çizgilenir" şeklinde yorumlara maruz kaldım. Bu küçük kavonoz benim de bal gibi far sürebildiğim yegane göstergesi. Bununla farlarım çizgilenmiyor. Benim için UDPP dan bile daha başarılı. 

Mac Patina: Bu farı bu ay heralde 20 gün kullandım. Bazen tek başına bazen kirpik dibine daha koyu bir farla. Rengi bronz içinde altın-yeşil yansımalar var. Frost yapıda.Pigmentasyonu diğer MAC farlara göre bir tık daha aşağıda ( 100 üzerinde 97 diyebiliriz) Çok kullanışlı bir renk bu ay da elim hep buna gidiyor bakalım:)
MAC Cherish: Bu ruj her daim çantamda masamda orada burada. Mütemadiyen sürdüm. MAC e Freckletone almaya gittim elimde bununa çıktım.( Bir kere de aklıma birileri girip beni alacağımdan etmesin:)) Kahve tonlarında içinde pembe-coral bir ton da var. Üzerine glossla da güzel oluyor. Tam dudak rengi diyemeyiz bu biraz daha kendini belli ediyor. Çok doğal bir ton ve zarif duruyor. Ben bu ruju MAC melba ya da Bobbi Brown calypso coral po rouge ile düşünüyorum

Sevgiler 
Darkchocolatebrown

6 yorum:

  1. patina benimde aklımda olan bi far.rujda çok güzel görünüyor, güle güle kullan cnm..

    YanıtlaSil
  2. sağol canım:) patinayı tavsiye ederim yaz kış kullanılabilecek şık bir renk

    YanıtlaSil
  3. ne güzel az ve öz ürünler kullanmışsın,kış geldikçe sanırım kullandığımız ürünlerde artacak:))

    YanıtlaSil
  4. busesinemcim kış gelince ben de artmasını bekliyorum:))

    YanıtlaSil
  5. "hanımefendi sizin göz kapağınız yok doğru düzgün tabi ki farlar çizgilenir" gidip dövesim geldi bu hadsiz kimse! "sen doğru düzgün makyaj yapmayı bilmiyorum o yüzden size nasıl makyaj yapmalıyım bilmiyorum desene şuna" diye cevap verseydin keşke.herkes tek tip mi olsun hayret bişey kızdım.
    Neyse cnm ürünlerini çoook güzel günlerde kullan dibini gör:)

    YanıtlaSil
  6. :D evet hakikaten kadıncağız çok üzüldü göz kapağımı yeterli görmedi:) canım teşekkür ederim, inşallah hep birlikte diplerini görürüz yenilere yer açılır:)

    YanıtlaSil