İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

11 Ekim 2011 Salı

Flormar Eyebrow Liner-Aslında bir eyeliner!

Eyeliner yakışmayan kadın ya yoktur ya da çok azdır heralde:) Ben de eyeliner kullanmayı çok sevenlerdenim. Bu da severek kullandıklarımdan biri.

Flormar Eyebrow Liner kendini kaş kalemi zanneden ama bir kaş kalemi zanneden bir likit eyeliner. Ucu kesik keçeli kalem şeklinde. Bende olan siyah. Bir de kahverengi olan var. Dileyen kaş kalemi olarak da kullanabilir ama simsiyah kaşlar çok doğal durmuyor kişi esmer bile olsa.

Bu kalemi seviyorum çünkü fiyatına göre performansı şahane. 5.31 TL. Eyeliner seven ama uygulama zorluğu çekenlere göre çünkü kesik uçlu. Kalıcı. Tek sorunu iki kere geçmek gerekiyor- ilk etapta biraz grimsi kalabiliyor-çekilen çizginin üstünden ama o kadar kusur bu fiyata kadı kızında da olur. Eğer eyeliner çekmekte zorlanıyorsanız, ilk etapta çok masraf yapmak da istemiyorsanız deneme amaçlı bu ürünü tavsiye ederim. Ayrıca çok pratik çantaya atıp çıkmalık.

Resim bulanık olsa da kesik ucunu belli edebilmişim :)


Bu swatch iki kere geçilmiş hali
Sevgiler,
darkchocolatebrown

2 yorum:

  1. ben kahverengisini kaş için kullanıyorum,fakat artık saçlarım çok koyu olmadığından kullanamıyorum:( açık kahvesini üretmemişler:(

    YanıtlaSil
  2. özgecim bence renk alternatifini arttırmalılar

    YanıtlaSil