İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

10 Ekim 2011 Pazartesi

Gliss Liquid Silk Gloss vs Live Clean Argan Oil (sıvı saç kremi)

Herkese merhaba,
bu kadar karanlık, bol yağışlı bir pazartesi gününü daha atlattım ve blogumun başına geldim!
Bugün gliss ve live clean markalarının sıvı saç kremleri hakkında yazmak istiyorum. Öncelikle söylemem gerekir ki makyaj, cilt bakımı konusunda ne kadar üşenmeyen biri de olsam konu saç bakımı olduğu zaman çok üşenirim. Evde bir adet düzleştiricim var 3 kere kullandım boşuna yer işgal ediyor. Bu sebepten sıvı saç kremlerini seviyorum. Durulama gerektirmiyor, ıslak kuru uygulanabiliyor, pratik daha ne isterim. Ürünlerden bahsetmeden önce saçlarımın tipini de söyleyeyim. Benimkiler normal, uçları kuruyabilen, kalın telli, ve boyasız.

Öncelikle Gliss. Gliss Liquid Silk Gloss Sıvı Saç Kremi cansız ve donuk saçlar için ipeksi bir görünüm vaad ediyor. Sıvılaştırılmış ipek ve besleyici bileşenler saçımıza ipeksi bir yumuşaklık ve nefes kesici (!) ışıltı verir diyor etiket. İpeksi bir yumuşaklık değilse de yumuşaklaştırdığı kesin. Nefes kesici ışıltı vermiyor maalesef. Taramayı kolaylaştırdığını söylüyor ama benim saçımın dolaşması pek söz konusu değil kendileri misine kalınlığında olduğu için.Bu sebepten objektif bir yorum yapamıyorum. Live clean e nazaran doğal bir ürün diyemem. Genel olarak kötü diyemem. Yazın sürekli denize girip çıkarken günlük kullanıma uygun bir sıvı saç kremi. Nemlendirmesi kuru/yıpranmış saçlara yetmeyebilir. Fiyatı 13-15 TL civarındave 200 ml.

Live Clean Argan Oil: Bu küçücük şişe sihirli. En azından benim için. Öncelikle live clean serisi %96 doğal ve organik içerikten oluşuyor. Petrol türevleri, paraben, phthalate içermiyor. Hayvanlar üzerinde deney yapmıyor. Şişesi de geri dönüşümlü. Argan Yağı mucizevi birşey. E vitamini deposu. Cilde, saça, tırnağa ciddi faydaları var. Bu sıvı saç kremi argan yağı, üzüm çekirdeği yağı, zeytinyağı, hintyağı gibi saç için besleyici yağlar içeriyor. Bu maddelerde içerik listesinin sonuna iliştirilmiş değil hepsi üst sıralarda yer alıyor. Bu kadar yağ içeren birşey saçlarda yağlı bir his bırakıyor mu? Hayır. Kuru saç uçlarıma da gayet iyi geliyor. Yavaş yavaş live clean serisini tamamlamaya çalışıyorum. Bu ürünü de biter bitmez alırım. 150 ml Fiyatı 23 TL.

Sevgiler,
darkchocolatebrown

7 yorum:

  1. canım nerden bulabiliriz bu argan yagını peki?

    YanıtlaSil
  2. canım live clean serisini watsons lardan bulabilirsin

    YanıtlaSil
  3. argan yağını merak ediyordum, deneyeyim bari

    YanıtlaSil
  4. umarım sen de benim kadar memnun kalırsın kitten:)

    YanıtlaSil
  5. merhaba
    live clean ürünü nerden aldınız acaba? yüze de mi sürülüyor?Kokusu nasıl?
    benim argan yağımda belirgin bir koku yok kokusuza yakın

    YanıtlaSil
  6. merhaba,
    live clean ürünlerini watsonsdan aldım. ama yüze sürülebileceğini sanmıyorum pek tavsiye etmem. çünkü içeriği her ne kadar yağdan zengin olsa da ciltte sorun yaratabilirim. kokusu yok gibi yani yapay bir kokusu yok daha çok yağ kokuyor.
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. Bende maskesini aldim. Sampianini ve kreminide tavsiyeniz uzerine almaya karar verdim

    YanıtlaSil