İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

19 Ekim 2011 Çarşamba

Guerlain-Terracota Four Seasons

Bugün içimden uzun zamandır bakıştığım, aramızda gizli bir aşkın doğduğu ama henüz kavuşamadığım bronzer hakkında yazmak geldi. Evet ben bu bronzer a her hafta bakıyorum istisnasız. Çünkü o kadar güzel ki. Yapısı, dokusu, duruşu, kalıcılığı herşeyi çok güzel. Bunları 80 kere denediğimden rahatça söyleyebiliyorum.( Bu blogu okuyan yakınlarım doğumgünüm de geliyor bana bunu alabilirsiniz. )

Şu an ilk defa bronzer alacak olsam o bronzer bu olurdu. Bu bronzer sarışınlar ve esmerler için iki versiyonu- blondes ve brunettes-var. Tamamen mat. İçinde 4 farklı ton var. İster hepsini karıştırıp uygulayabilirsiniz. İsterseniz açık tonları kışın koyu tonları yazın kullanabilirsiniz. Oldukça büyük bir ürün uzun süre kullanılabilir.
Tek sorunu fiyatı 170 TL civarı.


2 yorum:

  1. Selamlar:) makyaj bloglarina yeni yeni takilmaya basladim daha dogrusu yeni kesfettim..Senin onceden its beautydeki yorumlarini okuyordum simdide blogundaki.. tam bir bagimlilik yapiyorsunn! :)))
    Makyaj yapmayi cok sevenlerden ama sanirim bilmeyenlerdenim:) makyaj fircasina para mi verilir diyenlerdendim fakat ilk isim senin onerdigin mac fircalardan almak olucakk!
    Bende yillardan beri guerlain terracota kullanirim, gecen sene bu urunu aldim brunette icin olani ve bir yil oldu hala yarisi bitmedi, mutlaka her makyaj severin cantasinda olmasi gereken bir urun diye dusunuyorum. Ben free shoptan 45€ civarinda almistim ve o zaman bile pahali gelmisti, ama cidden 170 te cokmus.. Diger yorumlarda gorusmek uzeree:))

    YanıtlaSil
  2. selamlar gökçecim:) utandım senin bu güzel yorumların karşısında:) fırçaya bir kere para verip o fırçayla çıkan sonucu gördükten sonra iytiki almışım diyorsun. Emin ol çok memnun kalırsın..

    bu ürün benim alınacaklar listemin en üst sırasında ama sabrediyorum:)
    diğer yorumlarını da dört gözle bekliyorum canım:)

    YanıtlaSil