İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

29 Ekim 2011 Cumartesi

Haberler, haberler, haberler...

Dün istinye parktaydım. Yarım gün tatil olmasına rağmen epey boştu rahat rahat dolaştım. Wish listim giderek uzadı.

Öncelikle dikkatimi çeken Bath&Body Works açılmış. Victoria's Secret ise Enzo Angiolini mağazasının yanına bir yere açılmak üzereymiş.

BBW aşırı kalabalıktı. Ne zaman açıldı bilmiyorum ama hala ilk günkü gibi kalabalık. Ayrıca içerideki görevliler aşırı aşırı ilgili fakat rahatsız edici değil kesinlikle. Evet mumlar falan çok güzel-kokulu mumlar sağlığa ne kadar zararlı acaba?- ama küçücük bir el kremine 25 TL vermektense L'occitane ın devasa shea yağlı el kremine 59 tl vermeyi tercih ederim. İçerisi şekerci dükkanı gibi, hiç birşey almadan iki bakınıp çıkmak bile insanın neşesini yerine getiriyor.

Bobbi Brown un bazı ürünlerinde %40 indirim var. Gloss ağırlıklı. Ama glossların renkleri çok güzel. Ben 3 tane beğendim sonra karar veremedim hiç birini almadım. Bugün 3ünü de gidip alasım var:) Bir de Brown Stone krem far vardı indirimdekiler arasında. Glosslar da far da 37 TL gibi birşeydi.

Boyner Max Factor standında 2000 calorie 29 TL, False Lash Effect 33 TL ye inmişti. Loreal ürünlerinde %20 indirim var. Fakat yeni çıkan 4d rimelden kalmamıştı.

Burt's Bees de Türkiye ye gelmiş.Yeni gördüm.İstinye Park Boyner de var. Ben de aa ne kadar güzel diye sazanladım ki küçücük bir el kremi 64 TL!!! Lip balm ları 12 TL. Vücut ve bebek bakım ürünleri 70 tl civarında geziyor. Ya el insaf el insaffff.  İnsanları böyle aptal yerine koymalarına deli oluyorum. drugstore bir marka bu yurtdışında. Bizdeki fiyata bak.

Bir de yeni çıktı denilen John Frieda kuru şampuan var aklımda kalan. Fiyatı 24.50 TL idi yanlış hatırlamıyorsam. En kısa zamanda alıp deneyeceğim bakalım:)

Bunlar dünden aklımda kalanlar.




5 yorum:

  1. ben de b&bwyi merak ediyorum ama bağdat caddesinin açılmasını beklemeyi düşünüyorum:) burt's bees fiyatlarına yuh demek istiyorum cidden..

    YanıtlaSil
  2. kitten ben de aynı fikirdeyim fiyatlar için!
    bağdat caddesine açılacağını bilmiyordum bbw nin.

    YanıtlaSil
  3. aptal yerine koyma olarak düşünmüyorum ithal ürünlerdeki yurtdışından yüksek fiyatları. bir sürü vergisi ve masrafı var ithalat işinin. sonuçta ucuzlatabilme imkanları olsa yaparlardı, çünkü hedef kitleni büyütüyorsun ve bu daha çok ciro demek :)

    YanıtlaSil
  4. istinyeparkta boyner de hala karşılaşmamamız çok enteresan cidden cnm ya:) güle güle kullan hepsini:)

    YanıtlaSil
  5. ya bugün forumda gezerken ben de aynı şeyi düşündüm. bi gün mutlaka karşılaşacağız:D

    YanıtlaSil